Tinderbox-billetter sættes til salg: Prisen nærmer sig 2000 kroner

Depeche Mode var hovednavn på Tinderbox 2018. Hvem, der skal sælge billetter til festivalen 2019, meldes måske ud, inden billetsalget skydes i gang. Foto: Birgitte Carol Heiberg.

Tinderbox-billetter sættes til salg: Prisen nærmer sig 2000 kroner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billetterne til den femte Tinderbox Festival ryger i salg om tre uger. Formodentlig meldes de første hovednavne ud inden.

Tinderbox, der netop har vundet Best of Odense-prisen i kategorien "Kultur" for tredje år i streg, sætter billetter til den femte festival til salg fredag 30. november.

- Vi er klar med datoen for billetsalget, og vi glæder os til at få sat gang i salget om nogle uger. Det har været nogle gode måneder siden festivalen, hvor vi har været igennem en virkelig positiv evaluering, hvor 94 procent af gæsterne var tilfredse med festivalen. Vi er også kommet godt i gang med at finde på nye idéer, men vi vil uden tvivl fastholde successer fra i år som Groovebox og Moonshine, siger talsmand for Tinderbox John Fogde.

Billetsalget skydes i gang senere end i fjor, hvilket ikke skyldes dovenskab fra arrangørens side.

- Vi sætter det senere i gang af flere årsager, men blandt andet fordi vi har skiftet billetudbyder. Fra fredag 30. november klokken 10.00 kan man købe både endags- og partoutbilletter på tinderbox.dk. Jeg forventer, at de første navne til plakaten vil blive offentliggjort, inden billetsalget går i gang, siger John Fogde.

Med så mange festivaler er det blevet sælgers marked, for alle festivaler skal have gode navne på plakaten.
John Fogde, talsmand for Tinderbox

Dyre amerikanske bands

Prisen for en partoutbillet til Tinderbox er øget fra 1595 til 1895 kroner, præcis som det er sket med søsterfestivalen Northside i Aarhus.

- Det handler kort fortalt om de konstant stigende priser på honorarer til de store internationale artister. Det har aldrig været dyrere at sikre sig de rigtige hovednavne, og vi kan mærke en ret hård konkurrence på tværs af Europa om de mest eftertragtede navne, siger John Fogde.

Han fortæller, at især amerikanske navne kræver enorme honorarer for at give koncert. Det gælder ikke kun store etablerede navne, men også nyere kunstnere med få hits på samvittigheden.

- Med så mange festivaler er det blevet sælgers marked, for alle festivaler skal have gode navne på plakaten. Jeg synes ikke, vi oplever det samme med de danske navne, for deres management har en bedre indsigt i, hvilke honorarer der gives på de danske festivaler, siger John Fogde.

Tinderbox 2019 afvikles i Tusindårsskoven i Odense 27. til 29. juni 2019.

Tinderbox-billetter sættes til salg: Prisen nærmer sig 2000 kroner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce