Tilmeldingen er åben: Hjælp kronprinsen med fødselsdagsfejring

Kronprins Frederik løber i fem byer i anledning af sin 50-års-fødselsdag næste år. I Odense kan du løbe en engelsk mil - 1,609 kilometer - sammen med ham. Foto: Lars Møller

Tilmeldingen er åben: Hjælp kronprinsen med fødselsdagsfejring

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kronprins Frederik fejrer sin 50-års-fødselsdag næste år med at løbe i fem danske byer, blandt dem Odense. Du kan allerede nu tilmelde dig et løb med kronprinsen.

Der er stadig længe til den store dag for kronprins Frederik, men allerede nu kan allerede interesserede tilmelde sig det fødselsdagsløb, som kronprinsen deltager i i anledning af sin 50-års-fødselsdag næste år.

Royal Run hedder løbet, som foregår 21. maj 2018 (2. pinsedag) i Aalborg, Aarhus, Esbjerg, Odense og København. Man kan vælge mellem et løb på 10 kilometer eller et noget kortere løb på en engelsk mil, dvs. 1,609 kilometer.

Kronprins Frederik er, som de fleste vil vide, aktiv løber og motionist med flere maratoner og iron man-løb på sit cv. Han vil med det særlige fødselsdagsløb gerne komme tæt på danskerne med bevægelse som omdrejningspunkt for dagen, hedder det i en pressemeddelelse fra Dansk Atletik Forbund.

For kronprinsen - som fylder 50 år fem dage senere, 26. maj - begynder dagen med en mil i Aalborg, og derefter kører han til Aarhus og Esbjerg for at løbe yderligere en mil, hvorefter han sætter kursen mod Fyn. I Odense løber kronprins Frederik endnu en mil sammen med de tilmeldte løbere, og så slutter han dagens etapeløb af med 10 kilometer i København.

I Odense får Royal Run - meget passende - start og mål i Kongens Have, og der vil være fødselsdagsfest for kronprinsen hele dagen i byen.

- Vi er meget beærede over, at vores forening er med til at stable denne unikke løbeevent på benene. Vi glæder os helt vildt til at samle hele Fyn, og vi ser frem til at byde velkommen til en fantastisk løbe-fødselsdagsfest, hvor der er plads til alle, siger Andreas Jeppesen, som er event- og udviklingschef i Odense Atletik/OGF.

Løbene arrangeres af Danmarks Idrætsforbund, DGI og Dansk Atletik Forbund, og tilmelding sker på Royalrun.dk. Der er et begrænset antal pladser i hver by, så interessede opfordres til at melde sig til så tidligt som muligt. Det koster 75 korner at løbe en mil og 250 kroner at løbe 10 kilometer.

Tilmeldingen er åben: Hjælp kronprinsen med fødselsdagsfejring

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce