Fra tirsdag klokken 10 kan man melde sig som frivillig til sommerens Tinderbox Festival i Odense. Belønningen er gratis adgang til festivalen.

Hvis du vil arbejde dig vej til din Tinderbox-billet, er det om at følge med her. For i dag åbner musikfestivalen for, at du kan melde dig som frivillig. Det er muligt at tilmelde sig fra klokken 10.

Tinderbox er på jagt efter cirka 3000, og der er stor interesse for at blive en del af det frivillige hold, fortæller frivilligansvarlig Peter Caspersen. Han forventer af samme grund heftig aktivitet i dag.

- Sidste år var der så mange tilmeldinger, at vi måtte lukke efter et par dage. Så hvis man vil vide sig sikker, er det om at komme ind hurtigst muligt og tilmelde sig, siger han.

Og tilføjer dog:

- Men hvis du tilmelder dig i dag eller i løbet af de næste par dage, er du sikret en plads til sommer.

Lander på cirka 5000 i alt

De 3000 er privatpersoner, der vil være frivillige. I alt vil den frivillige styrke til næste års Tinderbox lande på cirka 5000.

De frivillige kommer også fra foreninger, som festivalen samarbejder med, studenterorganisationer og endelig er der stadepladsholderne, som tager frivillige med, som de selv skaffer.

Arbejdsvilkår som sidste år

Indsatsen, som de 3000 frivillige skal lægge, er som følger:

Hvis man arbejder før eller efter festivalen, skal man arbejde i 24 timer. Hvis man arbejder under festivalen, er det 16 timers arbejde.

I øvrigt ligesom sidste år.

For sin indsats får man adgang til festivalen i tre dage, og der vil være forplejning under vagterne, fortæller Peter Caspersen.

Tinderbox Festival finder sted i Tusindårsskoven fra torsdag den 23. juni til lørdag den 25. juni.

Du kan komme ind til tilmeldingen ved at klikke på dette link. Klik her.

  • byline

    Af:

    Journalist på Odense-redaktionen, hvor jeg dækker lokalpolitik og livet i byen. Uddannet fra Syddansk Universitet i 2015. Vandt i 2014 Jern Henrik og Basker Henrik og i 2015 hovedprisen for årets historie i Fynske Medier for serien "Svigt i lægevagten", der også var finalist til Spadestiksprisen. Tidligere ansat på avisens nyhedsredaktion. Jeg bor i Odense med min kæreste, der arbejder som sygeplejerske, og min søn Lukas.

Mere om emnet

Se alle
13
Travbane skal huse overnatning på Tinderbox

Travbane skal huse overnatning på Tinderbox

Tinderbox overgår sig selv: Forbi 23.000 solgte

Tinderbox overgår sig selv: Forbi 23.000 solgte

Frivillige satte Tinderbox' server under pres

Frivillige satte Tinderbox' server under pres