Tillykke med jubilæet


Tillykke med jubilæet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

ZOO: Der er en beslutning, som jeg er meget glad for at have været med til at tage i min tid som byrådsmedlem i Odense.

Det er beslutningen om at lade grunden, der blev ledig efter det gamle Fyns Tivoli, blive en del af Odense Zoo. Konsekvensen af denne beslutning er at Odense Zoo i 2005 kan fejre 75 års jubilæum.

Set i bakspejlet kan man kun gyse ved tanken om at Odense på det tidspunkt havde haft konservativt styre. Så havde der i dag ligget luksusboliger, kun til gavn for konservative kernevælgere, på den gamle Tivoli-grund, og dermed kunne vi ikke have udvidet til den store, flotte og populære park, vi har i dag.

Desuden kunne man have frygtet at de lugte og lyde, der hører til en Zoo, ville have generet de nye beboere, at man derfor havde måttet ind-skrænke Zoo, og i sidste ende kunne det have betydet en lukning.

Men et flertal i byrådet så heldigvis både risikoen og mulighederne, og efter beslutningen var taget, var det et stærkt samarbejde mellem Odense Byråd, Odenses borg-mester, både den tidligere og den nuværende som bestyrelsesformænd for Odense Zoo, og Zoos daværende direktør, der fik sat udvidelse, ombygning og ikke mindst nybygning på skinner.

Det private erhvervsliv forstod hvilket potentiale der lå i at udvikle Odense Zoo til en tidssvarende park, hvor dyrene lever under de bedst tænkelige forhold, og hvor de besøgende får alt, hvad de kan rumme af både viden, oplevelse og hygge, og mange har støttet og samarbejdet til stor gavn.

Når selv en 15-årig fødselar spørger, om ikke vi skal fortsætte den årlige tradition med at tage i Zoo på hendes fødselsdag i juli, så er det et af mange beviser for, at Odense Zoo er blevet den oplevelsespark for mennesker i alle aldre, som vi i Odense Byråd dengang for mange år siden havde en vision om kunne skabes.

Et stort tillykke til Odense Zoo, til ledelsen og ikke mindst til hver eneste medarbejder, som dagligt yder den indsats, der skal til for at alle vi gæster hver eneste gang får en rigtig god oplevelse.

Jeg håber, at mange odenseanere og fynboer vil ønske tillykke ved at tage en tur i Odense Zoo i 2005. Det kan anbefales at sætte en hel dag af.

Niels Th. Nielsen (S) er 1. viceborgmester i Odense

Tillykke med jubilæet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce