Odense Teaters tidligere chef, Kasper Wilton, bliver del af bestyrelsen for Odense Sommerrevy. - Det er et scoop, mener revydirektør

Odense: En teaterchef, en innovationsrådgiver og en direktør. Odense Sommerrevy - en nyskabelse med første forestilling i maj i år - har nu sat en bestyrelse sammen.

Revydirektør Lars Arvad beskriver bestyrelsen som værende både kompetent, alsidig og professionel, men hæfter sig især ved et af ansigterne:

Kasper Wilton, der i dag er teaterchef på Folketeatret i København, men som i årene 2000 til 2010 var chef for Odense Teater.

- Jeg vil betegne ham som et scoop. Han har stor indsigt i branchen og er dygtig til at kombinere højt kunstnerisk niveau med overskud på bundlinjen, siger Lars Arvad.

Ud over Kasper Wilton består bestyrelsen af Jani Lykke Methmann, direktør for Arbejdsgiverne, og Martin Brems, der er selvstændig med forstand på blandt andet innovation og forbrugeradfærd.

Og en sådan bestyrelse er ikke ligegyldig for Lars Arvad, der er ejer af og direktør for revyselskabet.

- Vi arbejder med et budget på over syv millioner kroner, og det kræver seriøs sparring og overblik i hverdagen, konstaterer han.

Odense Sommerrevy har premiere 4. maj på Engen i Fruens Bøge, og blandt navnene på scenen vil være Brian Lykke, Vicki Berlin, Ditte Gråbøl og Thomas Mørk.

  • Ahlmann-Jensen_Camilla_(2015)_013

    Af:

    Journalist på Odense-redaktionen, hvor jeg de fleste dage skriver om børne- og ungepolitik. Jeg blev uddannet journalist fra Syddansk Universitet i 2006 og har skrevet ord i aviser som Politiken og Nyhedsavisen, inden jeg i 2007 tog fat på Fyens Stiftstidende. Jeg bor i Odense sammen med min kæreste og vores to døtre.