Til lykke, Nadar Mosen


Til lykke, Nadar Mosen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

INTEGRATION: Tillykke til Nadar Mosen og hans kone med integrationen. Det var da heldigt, at de fandt ud af, at vi ikke kun er urene og drikker øl hele dagen.

Så er det måske på tide, at de, samt andre velintegrerede flygtninge, gør en indsats for at stoppe den meningsløse vold og kriminalitet, deres medindvandrere ofte udøver. Ja, vi vil stadig tale om 2. generationsindvandrere i fremtiden, hvis dagsordenen stadig er vold, kriminalitet, overfald på danskere o.s.v. For mange af os danskere er ordet "nydansker" meget svært at acceptere. Det indebærer ofte vold og racisme imod os "gammeldanskere", som opfører os ordentligt.

Kriminalitetsprocenten blandt indvandrere er jo latterlig høj i forhold til procenten hos almindelige danskere og samtidig er vi urene, naive, dumme ogtil grin i vores eget land, idet vi jo ikke enganger lige for loven. Danskeren, der træder over på den forkerte side, bliver straffet hårdt første gang, mens indvandreren, der har et utal af kriminelle forhold i bagagen, ofte slipper med en pædagogisk pegefinger, som han selvfølgelig griner af, og vi andre græder af, for det var os eller en af vores nærmeste, der blev smadret.

Til sidst en tak til Carsten Ringsmose, som ofte forsøger at stoppe pladderhumanismen (senest med de horrible forhold i Kerteminde) og en bøn om at stoppe Anne Grethe Mikkelsen. Cigaretskodder, små fugle, hendes mands venlige indvandrervenner m.m. ja alt skal vi stå model til, og altid er vi danskere også her de der har skylden. Politiken vil gerne skrive mange flere af dine læserbreve, men vi andre er trætte af dem. Lav en klub med Bent Andersen, så er I da altid enige!!!

Til lykke, Nadar Mosen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce