By og Kulturforvaltningen anbefaler politikerne i Odense at udskyde sagen om fordeling af boldbaner og eventuel udflytning af Det Fynske Dyrskue endnu en gang. Politikerne skulle ellers have taget en beslutning på tirsdag.

Først skulle politikerne i By og Kulturudvalget i Odense have besluttet sig i maj. Så lige efter sommerferien. Og nu ser det ud til at en hel række fodboldklubber med OB i spidsen samt Det Fynske Dyrskue må væbne sig med endnu mere tålmodighed. For nu anbefaler embedsmændene i By og Kulturforvaltningen i Odense, at man endnu en gang udsætter spørgsmålet om fordeling af boldbaner i området omkring den nuværende dyrskueplads.

Det oplyser forvaltningen til fyens.dk. Politikerne i udvalget skulle på et møde på tirsdag ellers have besluttet, om Det Fynske Dyrskue skulle flyttes ud af byen til en placering på øvelsesterrænet i Højstrup eller om klubberne skulle have en anden banefordeling.

Ifølge fyens.dk's oplysninger anbefaler forvaltningen at udsætte punktet fordi: "der efter en dialog med Det Fynske Dyrskue er opstået tvivl om, hvorvidt sagen er tilstrækkelig og korrekt belyst".

Det er formelt politikerne der skal afgøre, om de vil pille punktet af dagsordenen eller ej.

  • Thomsen_Erik_(2015)_006

    Af:

    Odenseredaktør på Fyens Stiftstidende Uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i Aarhus juni 1996 Har tidligere skrevet bl.a. bykulturstof og gennem en årrække kriminalstof som kriminalredaktør på avisen. Leder Odense-redaktionens 11 journalister, der hver dag dækker hele Odense Kommune