Til åbningsbal i bytteland

Mette Svalgaard er distriktchef i Vila og vurderer, at januarudsalget først rigtigt klinger i kassen i dag
Foto: Birgitte Carol Heiberg

Til åbningsbal i bytteland

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kombinationen af januarudsalg og store byttedag trak i går horder af handlende til Rosengårdcentret

Odense: Efter tre dage med fed flæsk og familiefester valgte mange odenseanere i går at danse et par af julekalorierne af til januarudsalgets åbningsbal i Rosengårdcentret.

Store Torv i midten af byens shoppingcenter er i øjeblikket forvandlet til en sand markedsplads af tøjboder, og i går takkede folket ja til udsalgs-vals. De dansede travle omkring tøjstativerne til lyden af deres knitrende indkøbsposer, mens de sultent kastede sig over bodernes tilbud.

I et af torvets hjørner havde tøjbutikken Vila slået logo-parasol og kasseapparat op, og selv om personalet er fordoblet i anledning af udsalget, havde Vila-pigerne travlt under bytteballet.

- Det er gået rigtig, rigtig godt i dag. Også vores julesalg har været glimrende, så på den måde har vi ikke mærket noget til krisen, fortæller Mette Svalgaard, der er distriktchef i Vila.

- Men i dag skal de fleste mennesker bytte julegaver, så det er først mandag, der for alvor ryger penge i kassen, når folk går løs i januarudsalget, forklarer hun.

Den gale størrelse

I undertøjsbutikken Tryde Andres, ved siden af Store Torv, var der ligeledes fyret godt op under bytteræset.

De fynske mænd har ikke ladet julen anno 2009 være nogen undtagelse, og i går vrimlede butikken med kvinder, der skulle bytte deres pikante julegave til den rigtige størrelse.

- Faktisk har der nok været flere kvinder for at bytte, end der plejer, fortæller Charlotte Andres, der har været chef i Tryde Andres i 20 år.

De mænd, der havde vovet sig med ind i de blonde omgivelser for at bytte BH-sættet, gik opgivende rundt om sig selv og var i vejen.

- Det er mændene, der har købt undertøjet, og det er selvfølgelig derfor, det skal byttes, griner Charlotte Andres, før hun må en kunde til undsætning.

Til åbningsbal i bytteland

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce