Til Pippi-aften med fletninger


Til Pippi-aften med fletninger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

ODENSE: For en sjælden gangs skyld var det ikke politikerne, der stjal rampelyset, da Odense Teaters opsætning af Pippi Langstrømpe i aftes havde premiere på Sukkerkogeriet.

I stedet var premieren børnenes helt store aften.

Rundt i foyeren løb små børn i Pippi-kostumer og fletninger. Andre børn havde valgt at tage deres Pippi-dukker eller -tasker med i teatret.

Langt de fleste voksne gæster havde i aftenens anledning taget deres børn eller børnebørn med ind for at se Sebastians stykke, skrevet efter Astrid Lindgrens populære bøger.

En af dem var kulturens rådmand Jørgen Lund (V). Han havde taget sit 10-årige barnebarn Elisabeth Sejbak med i teatret, og hun glædede sig meget til at se stykket.

- I denne uge har vi emne-uge om Astrid Lindgren, så det kunne ikke passe bedre, sagde hun og fortalte, at hun flere gange har læst bøgerne om Pippi.

Oprindeligt skulle Sebastian selv have instrueret stykket, men på grund af sygdom var han tvunget til at melde afbud. Han mødte op til premieren sammen med sin gode ven og manager Jerry Ritz.

- Det var trist, at jeg var nødt til at melde afbud. Men jeg håber, at jeg en anden gang får mulighed for at komme til Odense for at instruere, fortalte han.

Efter sygdommen tager Sebastian det for øjeblikket roligt og forsøger at slappe så meget af som muligt. Alligevel er han i gang med et par forskellige små projekter, fortalte han.

- Men mere får du ikke af vide lige nu, grinede han, inden han gik ind for at se sit populære stykke.

Til Pippi-aften med fletninger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce