Tietgen går efter endnu en rekord

Sidste år lavede Tietgen Handelsgymnasium et lignende arrangement og var det gymnasium i Danmark, der donerede flest penge til Danmarksindsamlingen. Arkivfoto: Bjarke Vestesen

Tietgen går efter endnu en rekord

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sidste år var Tietgen Handelsgymnasium det gymnasium, der indsamlede og donerede flest penge til Danmarksindsamlingen med over 200.000 kroner. I år forsøger eleverne at gentage successen den 2. februar.

Sidste år indsamlede HHX-elever fra Tietgen Handelsgymnasium over 200.000 kroner til Danmarksindsamlingen og blev dermed det gymnasium på landsplan, der donerede flest penge til indsamlingen.

I år håber eleverne at kunne gentage succesen og 1. - og 2. g-elever har allerede været i gang i månedsvis med at fundraise og få ideer til, hvordan man bedst samler penge ind. Ambitionen er, at samle mindst 5000 kroner ind per klasse og 175.000 kroner i alt.

Omkring 1000 elever er involveret i aktiviteterne omkring indsamlingen. Halvdelen laver fundraisingaktiviteter i ugerne op til den 2. februar, der er selve indsamlingsdagen. De har blandt andet lavet kaninvæddeløb, sponsorløb i Jernalderlandsbyen, de har gjort lastbiler rene, lavet skrotbil-kunstprojekt og meget mere.

Den anden halvdel af eleverne koncentrerer sig om et stort fundraisingarrangement den 2. februar med boder, genbrugssalg, tombola, lotteri og meget mere. Her har klasserne hver sin plan for, hvad der skal ske på dagen. Skolen er åben for besøgende hele den 2. februar, og om eftermiddagen er forældre og bekendte inviteret til skolen.

Alt, hvad der sælges i boder, i konkurrencer og på spisesteder, går ubeskåret til Danmarksindsamlingen.

Tietgen går efter endnu en rekord

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce