Thomas Tog kommer til Odense

Thomas Tog, som mange børn kan genkende fra børnefilm, lægger vejen forbi Danmarks Jernbanemuseum i Odense i bededagsferien. Pressefoto

Thomas Tog kommer til Odense

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Thomas Tog besøger Danmarks Jernbanemuseum i bededagsferien den 16.-19. maj.

Så er der godt nyt til alle Thomas Tog-fans.

I bededagsferien kan børn og voksne træffe det rigtige, store Thomas Tog i virkeligheden. TV-stjernen fra børnefilm og -bøger forlader sine venner på øen Sodor og kommer endnu en gang til Danmarks Jernbanemuseum i Odense - som det eneste sted i Danmark.

Det er 12. gang, at museet får besøg af Thomas Tog, og der er lagt op til et stort program alle fire dage. Hver morgen kl. 9.15 byder Kontrolchefen Thomas og hans danske togveninde Hansine velkommen, hvorefter de sendes ud på dagens opgaver. Og der er nok at se til. Thomas og Hansine kører begge flere ture med børn og voksne på museets egen banestrækning. Thomas skal også holde styr på de uartige godsvogne, og undervejs er det nødvendigt med vand og "lakridser". Rundt på museet er der også mange andre aktiviteter. Børnene kan lege med Thomas-legetøj, tegne, få en flot Thomas-tatovering og lytte til Thomas-historier. Minitoget kører hele dagen, og hver dag trækkes der lod om en flot Thomas Tog-præmie blandt dem, som finder det rigtige kodeord i skattejagten.

Det er også muligt at få en tur rundt i Odense med de to flotte veteranbusser. Alle aktiviteter kan ses på www.jernbanemuseet.dk. Museet har åbent alle fire dage kl. 9-16.

Thomas Tog kommer til Odense

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce