The White Album igen nomineret til Odense Live-pris

The White Album, der er nomineret til Odense Live Hovedprisen, vandt også hovedprisen i 2015. PR-foto

The White Album igen nomineret til Odense Live-pris

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Odense Live-priserne bliver uddelt i slutningen af januar. Trioen The White Album, der vandt hovedprisen og 50.000 kroner i 2015, er igen nomineret til hovedprisen sammen med det psykedeliske rockband Causa Sui og jazzpianisten Kathrine Windfeld.

Lørdag 27. januar uddeles Odense Live Prisen for niende gang på spillestedet Posten. Det er Odense Live Sponsorforening, der står bag prisfesten, som hylder fynsk musik og bands med fynske aner.

Den største pris er Odense Live Hovedprisen på 50.000 kroner, som gives til en kunstner, orkester eller komponist, som har gjort sig særligt bemærket det forgangne år.

I år har juryen udvalgt rocktrioen The White Album, der blev dannet i 2011 i Odense og består af Claus Arvad, Jakob Eilsø og Frederik Vedersø, den konservatorieuddannede jazzpianist og komponist Kathrine Windfeld samt det instrumentale stenerrockband Causa Sui, som består af Jakob Skøtt, Jonas Munk, Rasmus Rasmussen og Jess Kahr.

- Det betyder sindssygt meget for os at være nominerede igen, og vi er beærede over at blive inviteret tilbage. Det er et dejligt skulderklap og fedt at vide, at der er nogen derude, der følger med og anerkender vores musik, uanset om vi skulle være så heldige at modtage prisen eller ej, siger Claus Arvad fra The White Album.

Flere sydfynske bands

Til prisfesten uddeles også Odense Live Talentprisen på 25.000 kroner, som typisk går til en upcoming kunstner eller band. Modtageren af Odense Live Talentprisen skal have potentialet til at gøre sig markant bemærket landsdækkende og gerne internationalt, og tidligere vindere af den pris tæller Folkeklubben, Franske Piger, Sebastian Lind og The Eclectic Moniker.

I år er de nominerede Fribytterdrømme, der består af en række eksil-svendborgensere bosat i København. Bandet spiller psykedelisk rock og har taget navn efter Tom Kristensens digtsamling "Fribytterdrømme" fra 1920.

Årets andet nominerede band er også fra Sydfyn. Det er Grusom, som dyrket blueset syrerock med referencer til både The Doors, Thin Lizzy og Black Sabbath.

Sidste talentpris-nominerede band er Tårn, som spiller dansksproget indierock. Bandet har også været nomineret til en Gaffa-pris tidligere på året.

The White Album igen nomineret til Odense Live-pris

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce