Telt-penge bruges til scene, lyd og lys


Telt-penge bruges til scene, lyd og lys

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

JUBILÆUM: Kommunalt tilskud på 1,3 millioner kroner til HCA-fester

ODENSE: Der bliver som bekendt ikke stillet et ambitiøst kulturtelt op på Flakhaven til at huse en del af HCA-festlighederne. Men nu har Økonomiudvalget besluttet at bidrage med 1,3 millioner kroner til at dække udgifter til scene, lyd og lys til diverse festarrangementer rundt omkring i byen.

For snart et år siden blev der bevilget et beløb på 1,9 millioner kroner til et telt. 600.000 kroner kostede det at udforme et projekt til det telt, der aldrig blev til noget. Det er de resterende 1,3 millioner kroner, der nu bringes i spil.

Selv om det store forkromede telt ikke stilles op på Flakhaven, vedstår HCA 2005 Fonden sig et tilskud på fire millioner kroner til diverse underholdning i Odense.

Forudsætningen er dog, at Odense yder et tilskud til etablering af de fysiske rammer for aktiviteterne.

Anders Nyborg

Fonden har lavet aftale med Odense Internationale Musikteater ved Anders Nyborg om, at musikteateret arrangerer underholdning. 800.000 kommunale kroner går til scene, lyd, lys m.v.

De resterende 500.000 kroner bruges til lignende formål på Amfiscenen. HCA-fonden vil lave en aftale med koncertbureauet JVB ApS om at arrangere koncerter ved Brandts Klædefabrik.

Der nedsættes en koordineringsgruppe med kommunens Kultursekretariat for bordenden.

Økonomiudvalget forlanger, at de faciliteter, som kommunen yder tilskud til, kan bruges af den øvrige sommerunderholdning.

Telt-penge bruges til scene, lyd og lys

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce