Teknikerne skulle lige overbevises: Robotter er på scenen med internationale dansestjerner

Robotterne fra MIR fører nogle af danserne rundt på Odeons scene under HCA Festivals gallaforestilling. Foto: Nils Mogensen Svalebøg

Teknikerne skulle lige overbevises: Robotter er på scenen med internationale dansestjerner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den odenseanske robotvirksomhed MIR fik en af deres lidt mere specielle opgaver, da Pivot Dance Company lokkede dem med i HCA Festivals store danseforestilling De 5 Verdenshjørner.

Han havde ikke lige forventet dét opkald.

Men alligevel var Thomas Visti, administrerende direktør for den odenseanske robotvirksomhed MIR, ikke i tvivl om sit svar, da Pivot Dance Company ringede for at spørge, om han havde lyst til at lade nogle af MIR-robotterne være del af HCA Festivals gallaforestilling De 5 Verdenshjørner.

- Selvfølgelig sagde jeg ja. Det er vores debut i den slags, men det er et godt match, når nu vi er Odense, at robotterne så er med, mener han.

Normalt fragter robotterne for eksempel medicin fra sygehuskældre og op på patientgangene og leverer også komponenter i bilindustrien.

Men på scenen i Odeon i denne uge omgiver MIR-robotterne sig med både internationale dansestjerner og Odense Symfoniorkester.

Ifølge Thomas Visti var der da også teknikere hos MIR, der lige skulle overbevises om, at det nu var en god idé at programmere robotterne til noget helt andet.

Men det lykkedes.

En god gimmick

- Jeg tror ikke, forestillingen bliver noget stort salgsfremstød, og at vi kan forvente et salgsboom, konstaterer Thomas Visti.

- Men alligevel er det en god gimmick og en god investering for os. Der er noget branding i det, og så kan der være nogle fremtidige medarbejdere, der får øje på os, siger han.

Han har fra flere publikummer fået ros for, at robotterne gør det godt på festivalscenen, og han glæder sig til selv at få oplevelsen. Og den får han i et helt særligt og internationalt selskab.

- Vi sælger vores robotter via partnere i hele verden, og vores bedste partnere fra blandt andet Korea, Mexico, USA, Kina og Europa er inviteret til Odense i ugen med HCA Festivals, og det er ikke noget tilfælde, forklarer Thomas Visti.

- Det er sjovt at vise byen frem, når der er aktivitet, og især i Asien er H.C. Andersen jo populær. Og når vi så skal ind og se De 5 Verdenshjørner, er det jo meget fint og passende, at vores robotter er med.

MIR leverer ikke kun robotter til danseforestillingen, men er også blandt HCA Festivals erhvervssponsorer.

De 5 verdenshjørner kan opleves i Odeon, Store Sal, dagligt frem til og med torsdag klokken 19.30. Billetter fra 195 til 650 kroner.

Teknikerne skulle lige overbevises: Robotter er på scenen med internationale dansestjerner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce