Teater udvider med tv-stjerne

Iman Meskini er mere kendt under navnet Sana i den norske ungdomsserie Skam. Lørdag er hun i Odense. Foto: Momentum

Teater udvider med tv-stjerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sana fra tv-serien Skam kigger forbi efter teaterforestilling på Momentum.

Iman Meskini må næsten være kendt af alle skandinaviske piger mellem 13 og 20, siden hun indtog rollen som Sana i den norske kultserie "Skam". Dermed skrev hun nordisk tv-historie med sin hovedrolle som hijabbærende, muslimsk teenager i fjerde og sidste sæson af ungdomsserien.

Men berømmelsen er ikke slut, og nu kommer hun til Odense. Her skal hun i forbindelse med Momentum-forestillingen "Selvtægt" være med til en snak om at være muslimsk teenager i et skandinavisk land og at blive kendt som den første, der har portrætteret en flerfacetteret teenagepige med alt, hvad det indebærer af forelskelser, religion og kulturel splittelse. Det sker på lørdag 13. oktober.

Teaterforestillingen udspiller sig i en søvnig svensk landsby, som det omkringliggende toptunede konkurrencesamfund forlængst har opgivet. Rollen Sana har meget til fælles med Selvtægt-figuren Reem - en muslimsk tørklædepige, der elsker Counter-Strike og måske også i en anden gamer, der samtidig er en højreradikal ung mand.

Samtalen mellem Iman Meskini, forestillingens instruktør, Anna Malzer, og Amira Jasmina Jensen, der spiller rollen som Reem, finder sted klokken 17.30 - eller efter forestillingen, som kan ses klokken 16.

Man kan købe billet til både forestillingen og til samtalen - artist talken - bagefter, eller til en af delene hver for sig.

Teater udvider med tv-stjerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce