Konkurrence på nettet med deltagelse af 4000 unge gav gevinst

Snart kan 18-årige Tara Heather Kelly fra Odense sætte sig til rette og nyde stjerner som Adele, Justin Bieber og Coldplay. Hun løb nemlig i år med en af præmierne i Danske Banks Ung-konkurrence, der giver adgang til en stort opsat musikbegivenhed i den engelske hovedstad.

The Brit Awards, der er Storbritanniens pendant til Grammy-festen, løfter taget på The O2 Arena i London onsdag den 24. februar.

Og snart kan Tara pakke festtøjet og nyde festen, hvor verdensstjerner som Adele, Justin Bieber, Coldplay og mange flere optræder live.

Hun er en af de tre heldige vindere blandt de mere end 4000 unge, der har deltaget i Danske Banks landsdækkende konkurrence.

På Danske Banks hjemmeside har Tara besvaret tre spørgsmål om bankens betalingskort, MasterCard Direct Studie. Og det resulterede altså i to billetter til Storbritanniens mest prestigefyldte musikprisuddeling The Brit Awards 2016.

Med de to entrebilletter til The Brit Awards d. 24. februar i O2 Arena i London følger også to flybilletter og hotelophold. Og Tara er ikke i tvivl om, at det er hendes mor, der skal med på rejsen.

Tara og Helle Kelly fik overrakt præmierne til en værdi af 27.000 kroner af Jacob Monin Rasmussen i Danske Bank Hunderup afdeling i Odense, hvor hun er kunde til daglig.

- Det er dejligt at overrække så stor en oplevelse til de to. Ofte lever studerende på et stramt budget, der sjældent giver økonomisk mulighed for sådan en oplevelse. Og jeg er rigtig glad for, at vi med det her tiltag på landsplan kan glæde tre af vores unge Danske Studie-kunder, siger Jacob Monin Rasmussen.

  • Eriksen_Jesper_Mads_(2015)_005

    Af:

    Årgang 1963. Ansat på Fyens Stiftstidende siden 1989. Arbejder primært på Odense-redaktionen, men også med kultur og sport. All-round-reportage-journalist og klummeskriver.