Tankrøver forsøgte sig igen


Tankrøver forsøgte sig igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

ANHOLDT: 23-årig mand, som kørte fra tank til tank, blev søndag anholdt efter nyt røveriforsøg mod bageri. Han fremstilles i dag i grundlovsforhør
ODENSE: En 23-årig mands fortsatte forsøg på at begå det ene røveri efter det andet har nu fået politiet til at sige stop.

Torsdag morgen forsøgte den 23-årige ifølge politiet først at begå røveri mod Shell-tanken på Hjallesevej. Her bad han ekspedienten om at udlevere penge i tusindkronesedler.

Men ekspedienten sagde nej og bad manden forsvinde. Manden tog sin cykel og kørte videre ud ad Hjallesevej til Q8-tankstationen, hvor han også forsøgte sig med røveri. Også her blev han sendt bort med besked om at forsvinde. Det gjorde han, og vendte tilbage til Shell-tanken, hvor han endnu en gang opgav at begå røveri.

Lørdag morgen blev manden anholdt, da han havde begået indbrud i en lejlighed på Jens Juels Vej. Men efter afhøring blev han alligevel løsladt.

Søndag klokken 13.45 begik han så røveriforsøg mod Bæks Konditori på Albanigade. Her gik han ind i forretningen med en hætte over hovedet og krævede at få udleveret penge. Imidlertid kom der i samme øjeblik nogle kunder ind i bageriet, og manden forsvandt.

Politiet blev tilkaldt, og manden blev kort efter anholdt, for nu var ordensmagtens tålmodighed opbrugt. Han bliver derfor i dag klokken 13 fremstillet i grundlovsforhør ved retten i Odense med krav om varetægtsfængsling.

Tankrøver forsøgte sig igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce