Tankrøver forsøgte sig igen


Tankrøver forsøgte sig igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

ODENSE: En 23-årig tidligere røveridømt mands forsøg på det ene røveri efter det andet har nu fået politiet til at sige stop.

Tidlig torsdag morgen i sidste uge forsøgte den 23-årige, som er under narkoafvænning og på metadon, at begå røveri mod Shell-tanken på Hjallesevej.

Men ekspedienten bad manden forsvinde, og den 23-årige tog sin cykel og kørte videre ud ad Hjallesevej til Q8-tankstationen, hvor han også forsøgte sig med røveri.

Men også her blev han bedt om at forsvinde. Han vendte derefter tilbage til Shell-tanken, hvor han endnu en gang opgav at begå røveri, fordi der var for mange kunder i forretningen.

Lørdag morgen blev den 23-årige anholdt, da han havde stjålet nogle piller fra en lejlighed på Jens Juels Vej.

Manden havde ringet på døren til en ældre kvinde, som åbnede døren. Han skubbede hende væk og gik ind i lejligheden, hvor han bad om penge. Først bagefter opdagede han ifølge sin egen forklaring, at han havde fået den ældre kvindes piller med i lommen.

Søndag klokken 13.20 begik han ifølge politiets sigtelse røveriforsøg mod Bæks Konditori på Albanigade.

Her gik han først to gange ind i forretningen for at se stedet an. Tredje gang kom han ind med en hætte over hovedet. Imidlertid kom der i samme øjeblik nogle kunder ind i bageriet, og manden forsvandt.

Politiet blev alarmeret, og den 23-årige blev anholdt ikke langt derfra.

Hætte fordi han frøs

I alle røveriforsøgene bar han en blå-grå vindjakke med en hætte snøret helt til foran ansigtet. Men det var ifølge mandens forklaring i retten, fordi han frøs.

Han er tre gange tidligere idømt fængsel for røverier, og blev senest løsladt 1. juli. At han kun var på fri fod i to uger, inden han forsøgte sig med et røveri, var medvirkende til, at dommer Jens Lind varetægtsfængslede den 23-årige i fire uger. Fængslingen blev kæret til Østre Landsret.

Tankrøver forsøgte sig igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce