Talentfulde indvandrer-musikere søges

Musiker og komponist Bilal Irshed er mentor for det nye projekt.

Talentfulde indvandrer-musikere søges

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyt projekt skal finde talenter med anden etnisk baggrund end dansk

I det danske musikmiljø er der forbløffende få danskere med anden etnisk baggrund end dansk, der søger ind på konservatorierne og musikskolerne. Mønsteret går igen på landets spillesteder.

Men det bliver der nu gjort noget ved.

Derfor: har du anden etnisk baggrund end dansk og har du evner i den musikalske verden, så bør du skrive dig datoen lørdag 2. november bag øret. Fra 12 til 16 er der audition på adressen Vollsmose Allé 18 i Vollsmose. Det sker i forbindelse med det nye "Projekt Grænseløs", som vil give talentfulde danskere med anden etnisk baggrund end dansk chancen for at prøve sit talent af sammen med professionelle musikere på en række spillesteder i Danmark.

Foruden auditionen i Odense leder projektet også efter talenter i København, Aarhus og Aalborg.

Fantastisk initiativ

Mentor for projektet er den palæstinensisk fødte komponist Bilal Irshed.

- Det er et fantastisk initiativ, hvor talentfulde indvandrere endelig får mulighed for at udvikle og bruge deres musikalske kunnen på et højt og professionelt niveau. Jeg tror virkelig, at projektet vil have en positiv indflydelse på den danske musikscene, siger han i en pressemeddelelse.

Projektet - der løber over to år - støttes af Statens Kunstråd og er et samarbejde mellem DSI Swinging Europe og Jazz Danmark.

Talentfulde indvandrer-musikere søges

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce