Afstemning

Flere af de 18 kategorier, der kan stemmes om til Best of Odense 2017, ligger i øjeblikket med mindre end 100 stemmers forskel på nummer ét og to. Det samlede stemmetal har passeret 65.000.

Når kunstner Jens Galschiøts fine sommerfugle-statuetter skabt ud fra Ugeavisen Odenses logo 28. oktober skal deles ud til vinderne af Best of Odense 2017, så kan vinderne være sikre på, at der har været kæmpet om æren til det sidste - og at statuetten står på et bredt fundament af de kunder og kulturbrugere, som benytter sig af byens tilbud.

For det samlede stemmetal har - med 11 dage tilbage at stemme i - i fin stil passeret resultatet fra debutåret 2016. I skrivende stund er der afgivet godt 65.000 stemmer - det samlede antal stemmer sidste år var 58.000.

Men hvem vinder så, spørger du naturligvis.

Det skal man i Odense Teater 28. oktober for at finde ud af. Og med 11 dage tilbage at stemme i, kan vi heller ikke sige noget som helst om vindere alligevel. Men vi kan godt pirre lidt til spændingen.

I tre af de 18 kategorier er kampen i skrivende stund så tæt, at mindre end 100 stemmer adskiller nummer ét og to; nemlig i kategorierne "Take away", "Kulturscene" og "Bedst til prisen". I sidstnævne skiller sølle seks stemmer netop nu.

I den anden af spektret er der også nominerede, der har så godt fat i publikum, at der skal ske meget, hvis ikke den statuetten skal havne, hvor den er på vej i øjeblikket. To af kategorierne - og her vælger vi at hemmeligholde hvilke - ligger en enkelt nomineret med henholdsvis 68 og 64 procent af stemmerne.

Men meget kan ske endnu. Hvis du ikke allerede har stemt, så kan du gøre det på www.uao.dk indtil 22. oktober.

Kåringen af Best of Odense 2017 finder sted på Odense Teater 28. oktober. Billetter er sat til salg til 100 kroner/stk.

  • Af: