HÆVN: Somalisk mand indlagt efter møde med ekskærestes tæskehold
KRAGSBJERG: Adskillige måneders ballade mellem en 24-årig dansk kvinde og hendes jævnaldrende somaliske eksmand kulminerede i går eftermiddags, da manden blev gennembanket med baseballkøller og jernrør af kvindens venner.

Alvorligt kvæstet

Manden blev efter overfaldet indlagt med alvorlige hævelser efter de mange slag i hovedet, på halsen og på kroppen, men i aftes blev han meldt uden for livsfare på Odense Universitetshospital.

Det voldsomme overfald får dog til gengæld vidtrækkende konsekvenser for den 24-årige kvinde og de tre mænd, der agerede tæskehold.

Parret har barn

Alle fire bliver muligvis fremstillet i et grundlovsforhør, de tre sigtes efter den grove voldsparagraf, mens kvinden formentlig sigtes for meddelagtighed i grov vold, og for at have hyret tæskeholdet.

Alle fire sad i aftes til afhøring på politigården, hvor politiet forsøgte at udrede trådene fra måneders gensidige problemer mellem det dansk/somaliske par.

Parret har et barn sammen, men har ikke boet sammen i længere tid.

Igennem flere måneder har politiet dog måttet rykke ud til husspektakler på kvindens bopæl på Jens Juels Vej, når manden dukkede op.

Truede med kødøkse

Og natten til tirsdag udviklede spektaklerne sig så dramatisk, da manden med en medbragt kødøkse i hånden, truede med at slå kvinden ihjel.

Det lykkedes dog politiet at få dæmpet gemytterne og fjernet manden fra stedet.

I mellemtiden forberedte den 24-årige kvinde sig så tilsyneladende på en ny konfrontation ved at samle et tæskehold af tre jævnaldrende mandlige venner.

Og da manden nok en gang dukkede op på kvindes bopæl, ved 15-tiden i går, var tæskeholdet klar i kulissen.

På svalegangen, der fører hen til kvindens lejlighed, blev den somaliske mand væltet omkuld og tildelt adskillige slag med baseballkøllerne og et vandrør.

Sigtelse mod eksmand

Trods den hårde medfart viste en foreløbig undersøgelse på hospitalet i aftes, at han ikke havde brækket noget.

Den somaliske mand sigtes selv for at have truet kvinden på livet.
  • fyens.dk