TV-2's eneste sommerkoncert spilles i Odense

TV-2's koncert i Kongens Have i Odense kan godt kaldes eksklusiv, da det er gruppens eneste udendørskoncert i 2018. PR-foto

TV-2's eneste sommerkoncert spilles i Odense

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hvis man er fan af TV-2 og elsker udendørskoncerter, er der kun én mulighed for at høre det aarhusianske band i 2018. Det er til årets H.C. Andersen Festivals, hvor Steffen Brandt og co. optræder i Kongens Have 24. august. Love Shop og Bogfinkevej er også på programmet.

Hvis man drømmer om at skråle med på klassikere som "Bag duggede ruder", "Fantastiske Toyota" og "De første kærester på månen" under åben himmel denne sommer, skal man til Odense 24. august. Der er der tredobbelt koncert med TV-2, Love Shop og Bogfinkevej.

TV-2's karismatiske frontfigur Steffen Brandt kommer i bedste eventyrstil til H.C. Andersen Festivals med troen på, at kærligheden overvinder alt:

- TV-2 kommer til H.C. Andersen Festivals nu som før som altid med fred. Og kærlighed. Eller rettere sagt med troen på, at kærligheden overvinder alt. Med udgangspunkt i vores sang "Eventyr for begyndere" vil vi gerne tilslutte os H.C Andersens Festivals idéer om fællesskab og mangfoldighed, for det er aldrig for sent at få en lykkelig barndom, siger Steffen Brandt.

TV-2 har været en stor del af den danske musikscene siden 1981. Det er blevet til 17 studiealbummer, fire live-albummer og tre opsamlingsalbummer. Det er altså nogle af landets allerstørste rock-koryfæer, man kan opleve en sensommeraften i Kongens Have, og det glæder festivalkontoret, der har booket bandet.

- Vi er stolte af, at vi til glæde for odenseanerne og festivalens øvrige gæster kan tilbyde sådan en fantastisk koncertaften. Samtidig er vi naturligvis enormt beærede over, at TV-2 spiller deres eneste store udendørskoncert i netop Kongens Have til H.C. Andersen Festivals, siger festivaldirektør Peter Bøgholm.

Fakta om HCA Festivals
H.C. Andersen Festivals finder sted hvert år i uge 34 i Odense. I 2018 afvikles festivalen for sjette gang.Et stort og bredt udvalg af fortællere, kunstnere, gadeperformere og musikere formidler på hver deres måde H.C. Andersens evigt aktuelle univers. Størstedelen af de mange events er gratis.

H.C. Andersen Festivals er en almennyttig forening og i høj grad skabt med opbakning fra det fynske erhvervsliv, der med sine sponsorater er med til at finansiere festivalen.

Festivalen ledes af en bestyrelse med Brian Djernes som formand. Peter Bøgholm er direktør for festivalen.

Læs mere på www.hcafestivals.dk

Love Shop varmer op

Den aarhusianske gruppe Bogfinkevej åbner H.C Andersen Festivals-koncerten med et miks af folkelighed, legende rap-harmonier og skarpe tekster. Bandet er relativt nyt på den danske musikscene, men fandt sidste år vej til Roskilde Festival og kan i år opleves på Smukfest i Skanderborg.

Mellem de to aarhusianske bands kan publikum i Kongens Have opleve en anden af Danmarks mest karismatiske sangere. Det er Jens Unmack, som står i spidsen for Love Shop. Han optrådte for nyligt på Dexter i Odense, hvor han modtog en femstjernet anmeldelse. Og blandt andet blev sammenlignet med Steffen Brandt fra TV-2:

"Jeg har aldrig spekuleret på, hvor nært vokalt beslægtet han er med TV2's Steffen Brandt, men flere gange undervejs rammer Unmack nogle toner og stemninger, som er umiskendelig Brandt'ske. Det kan sagtens hænge sammen med, at deres sproglige kvaliteter ligeledes har fællestræk. Og det er i den grad ment som en ros. Selv om Unmack ikke er nogen Hendrix på sin guitar, er han dog bedre end Brandt. Det pynter på "Film vi har set", hvor et dæmonisk mellemspil giver sangen et passende uhyggeligt skær" kunne man blandt andet læse.

Jens Unmack og Love Shop kan forhåbentlig overbevise vejrguderne om, at "En nat bliver det sommer" gerne må blive natten mellem 24. og 25. august.

Man kan købe billetter til koncerten på www.hcafestivals.dk. Billetsalget begynder tirsdag 17. april klokken 10.00.

TV-2's eneste sommerkoncert spilles i Odense

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce