TARUP I farverige klæder


TARUP I farverige klæder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En omfattende modernisering af Tarup Center slutter ikke med det nye tag, der er lagt over centergaderne.

Nu iføres centrets 44 butikker nye farverige klæder, der gør facaderne indbydende og up to date i tæt samarbejde med arkitekt John Ville Rasmussen. Til efteråret er det to år siden, Karsten Bill Rasmussen købte Tarup Center af Codan, og siden har han markeret sig med, bogstaveligt talt, at sætte kulør på butikscentret. Der opsættes metalskærme, stenfacaderne får farvet puds og to store logosøjler sættes, som en slags vartegn, op ved de to indgange ud mod parkeringspladsen.

Der er tale om galvaniseret strækmetal som hæver sig over bygningshøjden, således, at de gennemsigtige skærme slører blikket for installationerne på taget.

- Det væsentligste element i den nye facade er lyset, der kommer fra særlige lyskasser nedfældet i plan med fortovet. Det har været en spændende proces, siger Karsten Bill Rasmussen.

Når mørket falder på, kan man opleve de gennemsigtige strækmetalskærme, som en spændende belysning.

Der har været licitation, og Skanska har fået opgaven med renoveringen, der skal være klar i midten af oktober. Til den tid er fortovet omkring centret også moderniseret ligesom spisetorvet moderniseres- og der lægges nyt gulv over det meste af centret ved Rismarksvej. (jb.)

TARUP I farverige klæder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce