Syv indbrud på fire timer: Tyv knuste ruder og stak hånden ind efter lamper

En eller flere tyve gik efter PH-lamper, som stod tæt på vinduerne, da ruder i adskillige villaer i Odense natten til tirsdag blev knust. Arkivfoto: Colourbox

Syv indbrud på fire timer: Tyv knuste ruder og stak hånden ind efter lamper

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En eller flere tyve, tilsyneladende med forkærlighed for PH-lamper, ødelagde søvnen for adskillige villaejere i Odense natten til tirsdag.

Odense: Der er arbejde til en glarmester eller to, efter en eller flere tyve natten til tirsdag huserede i dele af Odense. Ifølge Fyns Politi var der ved sekstiden tirsdag morgen anmeldt syv indbrud i huse i Odense, hvor beboerne var hjemme.

Klokken var 00.53, da en ældre kvinde på Stenløkken, mellem Stenløsevej og Svendborgvej, overraskede en tyv i sit hjem. Mødet med kvinden fik tyven til at stikke af fra stedet, oplyser vagtchef hos Fyns Politi Anders Furbo Therkelsen.

En time senere, klokken 01.56, blev beboerne i et hus på Stenløsevej vækket af lyden af glas, der blev splintret. Det viste sig at være en rude i et vindue i stueetagen, som var blevet knust. Beboerne bemærkede en person, der forsvandt fra stedet, og det er ifølge politiets foreløbige oplysninger ikke klart, om vedkommende nåede ind i huset.

Det gjorde en tyv delvist, da endnu en rude i en villa blev knust, denne gang på Læssøegade. Klokken var 02.19, da husets beboere vågnede af støjen, men tyven var hurtigere end dem: Det lykkedes vedkommende at række en arm ind og stjæle en PH-lampe, som stod nær vinduet.

En nærmest identisk fremgangsmåde blev anvendt klokken 03.35, hvor beboere i en villa på Langelinie hørte en rude blive knust. Også her stak en tyv armen ind gennem ruden og snuppede en PH-lampe. Beboerne hørte en bil forlade stedet i høj fart, fortæller vagtchefen.

Og så begyndte det at gå hurtigt. Blot otte minutter senere, klokken 03.43, blev nok en rude knust - det var i en villa på Munkebjergvej, hvor beboerne også blev vækket af lyden. Her lykkedes det imidlertid ikke tyven at få fat i en PH-lampe, der stod tæt på.

Men 21 minutter senere var den gal igen på Langelinie. Klokken 04.04 hørte beboerne i en villa en rude blive knust, og kort efter lød der mere støj. Det var lyden af en PH-lampe, der faldt på gulvet, formentlig efter en tyv havde rakt armen ind og forsøgt at få fat i lampen.

Klokken 04.46 blev endnu en rude knust - det var i et hus på Smedevænget, cirka en kilometer fra Langelinie. Også her var beboerne hjemme og hørte ruden blive knust. Endnu har politiet ingen oplysninger om, hvorvidt det lykkedes tyven at stjæle noget her.

En mindre, grå personbil blev set køre fra huset på Langelinie efter indbruddet klokken 04.04, og det er indtil videre det bedste signalement, politiet har at gå efter. Politiet satte efter en bil, der passede til den beskrivelse, på Hjallesevej, men bilen slap fra politiet.

Har du oplysninger, der kan hjælpe politiet i opklaringen af sagerne, kan Fyns Politi kontaktes på telefon 114.

Syv indbrud på fire timer: Tyv knuste ruder og stak hånden ind efter lamper

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce