Odense: Har du lyst til en syngende begyndelse på dine onsdage?

Fra 30. marts inviterer FOF i Odense til morgensang hver onsdag klokken 8.30 i atriumgården i Vindegade i Odense.

Gårdsangerne, kalder de morgentilbuddet, der er ganske gratis.

- Hver onsdag vil et par frivillige sangværter præsentere tre-fire fællessangefra højskolesangbogen eller nærmeste omegn, og de kan synges på stedet. Der er gratis kaffe og te på kanden, musikalsk akkompagnement - og alle kan komme direkte ind fra gaden, lover Anders Kinch-Jensen, skoleleder hos FOF.

- Det tager 20 minutter, og klokken 8.50 er man færdig som gårdsanger og kan blive lidt og snakke.

Cirka 20 sangværter vil skiftes til at stå i front, og de første to er klar: Det er 42-årige Jakob Risbro, journalist på DR P4 Fyn, og 70-årige Jakob Hvidt, tidligere præst og provst i Assens.

- Fælles morgensang bygger på FOF's værdier, nemlig at blive klogere og gladere sammen med andre og styrke fælleskabet og tolerancen i på tværs af køn, alder, etnicitet, alder og holdninger. (caje)

  • Ahlmann-Jensen_Camilla_(2015)_013

    Af:

    Journalist på Odense-redaktionen, hvor jeg de fleste dage skriver om børne- og ungepolitik. Jeg blev uddannet journalist fra Syddansk Universitet i 2006 og har skrevet ord i aviser som Politiken og Nyhedsavisen, inden jeg i 2007 tog fat på Fyens Stiftstidende. Jeg bor i Odense sammen med min kæreste og vores to døtre.