På lørdag åbner "Børnetorvet" på Cikorievej. Her kan du leje en stand og få de to indehavere til at sælge dit brugte børnetøj og babyudstyr for dig.

Anne Katrine Nymann og Amanda Abdalkhani har selv prøvet det. At bruge en hel weekend i en loppemarkedsstand med alt deres brugte børnetøj og udstyr. Det er tidskrævende, og som regel kommer man hjem med mere, end man havde taget med, var de to svigerinders erfaring.

Nu har de to sat sig for at gøre det meget nemmere for forældre at komme af med brugt børnetøj og babyudstyr.

Børnetorvet

Børnetorvet åbner på Cikorievej 48 i Odense lørdag den 3. marts.Her kan man sælge sit brugte børnetøj og børneudstyr fra babystørrelser til teenagealderen.

Her er åbent hver dag fra klokken 9:30 til 17, lørdag, søn- og helligdage fra klokken 9.30 til 16.

Det koster 100 kroner om måneden at have en stand i minimum to måneder.

Børnetorvet tager desuden 15 procent af prisen på varen for at sælge tøjet og holde standen pæn.

Hvis du vil have en stand, får du udleveret prismærker med en særlig personlig stregkode.

Der er sofaer, mikroovn, legerum, ammerum, puslerum og andet til eventuelle mødregrupper eller andre, der har lyst til at bruge lidt længere tid på Børnetorvet.

På lørdag den 3. marts åbner Børnetorvet på Cikorievej i den østlige del af byen, hvor Amanda Abdalkhani og Anne Katrine Nymann vil sælge børnelopperne for de forældre, der ikke orker selv at få en stand på et loppemarked.

I disse dage har de to travlt med at printe prisskilte ud, hvor hver standholder får sin egen individuelle stregkode, så der er styr på, hvis ting de sælger.

For det tager Anne Katrine Nymann og Amanda Abdalkhani 15 procent af prisen på varen. Desuden koster det 100 kroner om ugen at have en stand i minimum to uger.

Et godt match

Drømmen om at få deres eget firma har de to svigerinder puslet med i flere år.

Anne Katrine Nymann er gift med Amanda Abdalkhanis storebror, og de to har jævnaldrende børn. Ved mange lejligheder har de talt om, at det kunne være sjovt at åbne noget sammen. Anne Katrine Nymann er uddannet i butiksbranchen og har otte års erfaring fra arbejde i Vero Moda, og Amanda Abdalkhani er uddannet i marketing og kommunikation.

- Vi er et godt match, har vi fundet ud af. Vi hygger os sammen og har forskellige kompetencer, der supplerer hinanden godt, fortæller Amanda Abdalkhani i en pause fra klargøringen af det store lokale på Cikorievej.

De to har i længere tid været på jagt efter et egnet lokale, og i januar lykkes det.

- Vi ville have et sted, hvor der også var gode toiletfaciliteter og muligheder for at have et legerum. Vi håber jo, at folk vil komme her med deres børn og slå sig lidt ned. Både dem, der kommer for at sælge deres ting, dem der er på shopping, og dem, der bare vil have en hyggelig dag - måske med mødregruppen, forklarer Anne Katrine Nymann.

Krav til kvaliteten

Amanda Abdalkhani og Anne Katrine Nymann har et fast koncept på plads, inden de går i gang. De har sørget for at lave gode aftaler både med hinanden og de kunder, som de skal sælge ting for.

I salgsaftalerne har de blandt andet sikret sig, at varerne, der skal til salg, skal være uden skader, det skal være renvasket og pænt.

- Vi vil heller ikke have kopivarer, Kina-ting eller noget, der er ødelagt. Hver aften vil vi kigge standene igennem, så alt ser ordentligt ud. Det er jo netop ikke meningen, at folk skal komme her ud og sikre sig, at alt er i orden hele tiden, siger Amanda Abdalkhani.

De to glæder sig meget til lørdag, hvor Børnetorvet åbner for kunderne for første gang. På åbningsdagen har de sørget for kaffe, kage, sodavand og underholdning til børnene. Anja Takacs, der er kendt for sine bøger om at lave perlemønstre, kommer og laver perler med børnene.

Lørdag er der åbent fra klokken 9.30 til 16, og det vil der fremover være alle lørdage, søn- og helligdage.

I hverdagene vil der være åbent fra 9.30 til 17.

  • Jensen_Stine_Jessen_(2015)_024

    Af:

    Jeg er journalist på Fyens Stiftstidendes redaktion i Odense. Jeg skriver om stort og småt i Odense Kommune. Mit særlige stofområde er ældre- og handicap-politik. Jeg er uddannet fra Journalisthøjskolen i Århus, og jeg har desuden en bachelor i dansk og statskundskab fra Københavns Universitet. Jeg bor i landsbyen Vindinge uden for Nyborg med min mand og vores tre børn.