Kære Ejno Buch (indlæg 7. jan.):

Du bruger meget betegnende overskriften "En gal mands ønsketænkning" som alibi for, at du fremturer med en historisk mandatfordeling. Men selv om du kalder dit indlæg som nævnt, mener du alligevel, dine "tanker" skal offentliggøres. På den ene side og på den anden. Man tror uvilkårligt, du er radikal.

Kære Erik Schandorff (indlæg 7. jan.):

Du skriver selv, at gamle mavesure mænd skal man ikke spilde tid på, så det vil jeg for din skyld undlade. Når jeg kan se, det kun kan være dig selv, du mener, skyldes det, at du konsekvent bruger De-tiltalen, selv om den blev afskaffet for over 30 år siden. Men du ønsker alligevel, læserne skal bruge tid på dit indlæg. På den ene side og på den anden. Man tror uvilkårligt, du er radikal.

Kære Mads Brandsen (indlæg 7. jan.):

Du skriver, det er tåbeligt af mig at skrive, Socialdemokraterne lider nederlag ved valget i november. Men på den anden side, giver du mig i slutningen af dit indlæg faktisk 77,3 pct. ret. Man tror uvilkårligt, du er radikal. Nå ja, men det er du jo også - oven i købet byrådskandidat for partiets ungdomsafdeling.

NB: Jeg har bemærket, at hverken Ejno Buch, Erik Schandorff eller Daniel Wilhelmsen (31. dec.), der alle giver udtryk for, at Anker Boye vinder valget, ikke har noget godt at sige om ham. Så de er åbenbart ikke så stærke i troen, som de giver udtryk for.

Bent Skougaard-Jørgensen, Haveløkken 25, Bolbro

Bent Skougaard-Jørgensen er journalist og medlem af Venstre.