Svar til Ella Brock


Svar til Ella Brock

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Åsumvej 369,Odense NØ

SVAR: Som formand for valgstyrerne, skal jeg være den første til at beklage den lange kødannelse på Humlehaveskolen ved valgene den 20. nov.

Ved de forrige valg, som vi har afholdt i lærerværelset på Humlehaveskolen, har der været opstillet 6 valgborde, som du ganske rigtigt skriver. Men da der skulle afholdes folketingsvalg samtidig med de 2 andre valg, og dette skulle holdes adskilt fra de andre valg, havde de ansvarlige for opstilling af borde valgt at reducere antallet af borde til 3 til hver valg. Da vi valgstyrerer mødtes mandag den 19. om aftenen, var det første vi gjorde opmærksom på, at det ville give store problemer at afvikle alle tre valg under disse forhold. Vi havde allerede ved sidste valg gjort opmærksom på, at det ikke var optimalt, at alle vælgere skulle ind og ud af den samme 90 cm. brede dør. Da antallet af borde samtidig var halveret, kunne de store kødannelser desværre ikke undgås.

Du skriver "..for at det kunne gå "retfærdigt" til blev der lukket lige mange ind i hver kø...". Det var ikke for retfærdighedens skyld. Det var af simpel pladsmangel. Køerne blev ikke afviklet lige hurtigt, og tilstrømningen til hver kø var ikke ens hele tiden, fordi bopælen afgør, hvilket bord man skal stemme ved, hvilket igen betyder, at de, der går hjemme, eller arbejder på skift eller nedsat tid, tit stemmer tidligere på dagen. Det betyder, at de, der har fyraften om eftermiddagen, hvilket er de fleste, alle sammen kommer samtidig.

Køerne blev styret med sikker hånd af nogle af valgstyrerne, men det kunne ikke undgås, at der var en smutter ind imellem. Det beklager vi naturligvis. Samtidig vil jeg gerne takke for den store tålmodighed, der blev udvist fra stort set alle vælgere. Det var heller ikke rart for os, der "trak".

Vi vil som følge af de somme tider kaotiske tilstande den 20.nov. på Humlehaveskolen, henstille til kommunens valgbestyrelse, at vi får et bedre afstemningssted til næste valg.

Svar til Ella Brock

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce