Svar på kritik af p-selskab: Parkeringsvagterne må ikke lure

Parkzone står for omkring 120 parkeringsområder i Odense, men parkeringsvagterne må ikke stå og lure, som forældre til klubben Stjernen føler, fortæller den administrerende direktør. Arkivfoto: Mette Mørk

Svar på kritik af p-selskab: Parkeringsvagterne må ikke lure

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Parkzone administrerer parkeringspladsen ved Danmarksgade, hvor en gruppe forældre føler, at parkeringsvagterne lurer, når de skal aflevere deres børn til håndboldtræning i Skt. Jørgens Hallen. Torben Juhl, administrerende direktør, svarer på kritikken.

Administrerende direktør hos Parkzone, Torben Juhl, er klar i mæglet omkring kritikken af parkeringsvagterne ved Danmarksgade, som flere føler lurer på dem om fredagen, når de skal aflevere deres børn til håndboldtræning i Skt. Jørgens Hallen. Det må de ikke.

- Hvis der er nogen, der føler, at der står nogen og lurer, så skal de skrive til os med tidspunkt og dag. Med det samme. Rent faktisk havde vi en vagt, som ventede på en handicapparkeringsplads, og han blev fyret. Alle parkeringsvagter skal overholde et kodeks, og hvis de ikke gør det, bliver de fyret, fortæller han.

- Hvis vagten ser, at en person kommer til at holde ulovligt, skal de sige det. Men fordi man selv har set vagten, betyder det ikke, at vagten har set én. Hvis man er i tvivl, så skal man ikke parkere på stedet, fortsætter han.

Parkzone har omkring 120 parkeringsområder med 10.000-15.000 pladser i Odense. Derfor har de også flere ruter med parkeringsvagter, som sættes ind i forhold til grundejerens ønsker.

- Når vi er derinde, kører vi rundt i vores bil, går runden og observerer. Hvis der nogen, der skal have en kontrolafgift, pålægger vi den og kører igen.

Borgere, som føler, at de har fået en kontrolafgift fra selskabet, som de ikke skulle have, kan skrive til salg@parkzone.dk.

- Borgerne skal være opmærksomme på, at de skal have lov til at holde, hvor de holder. Hvis man er i tvivl, er man velkommen til at ringe til os, siger han.

Svar på kritik af p-selskab: Parkeringsvagterne må ikke lure

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce