Svært at finde spillesteder i Odense

Ramgoats har svært ved at finde spillesteder. Men der er plads på havnen.

Svært at finde spillesteder i Odense

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ramgoats glæder sig over at skulle spille på havnefestivalen

ODENSE: Blandt de mere etablerede lokale navne, der optræder på festivalen, er reggae-bandet, Ramgoats, der optræder sammen med den københavnske sangerinde fra samme genre, Wendy Wonder.

For Ramgoats falder festivalen på et tørt sted.

- Det er stort set umuligt at finde et sted at spille i Odense, siger Ole Friis. Han er mildt skrevet rutineret ud i musikbranchen, men relativt ny i reggae-genren.

- For tiden er vi nok det mest turnerende originale reggae-band i Danmark med omkring 35 jobs om året.

- Men når det kommer til Odense, så er der jo faktisk ikke et eneste spillested for de lokale orkestre, medmindre man er medlem af øvelokaleforeningen, siger Ole Friis, der blandt andet har oplevet, at han og bandet ikke har kunnet få job på Posten.

- Så vi spiller mest i København, hvor der nok også er et større underlag for reggae, siger Ole Friis, der jo ellers med sit Ole Friis Band og i andre tidligere konstellationer har gjort det i andre genren.
Wendy Wonder er med til at gøre lørdag til reggae-aften.
Wendy Wonder er med til at gøre lørdag til reggae-aften.

Træt af rock

- Jeg er træt af rocken, siger Friis, for hvem reggae ikke er nyopdaget.

- Engang var jeg Otterups eneste reggae-fan, siger han.

Til havnefestivalen er RamGoats altså sat sammen med Wendy Wonder.

- Det er managerens idé, og jeg tror, der bliver noget beauty and the beast over det. Wendy er en sød lille pige, der oprindeligt kommer fra Silkeborg og også har boet i Odense. Og vi kommer til at rokke ved hendes pænhed, lover han.

Sidste år udgav bandet debut-pladen, Volume One på vinyl. Og til efteråret skulle mere være på vej. Igen på vinyl, denne gang i form af en maxi-single med fire numre.

- Reggae-dj's spiller simpelt hen ikke cd'er. Det er noget med, at tyngden i bassen lyder bedst. Reggae er rytme-drevet, så rytmen skal have en vis pondus, og det formidler vinyl bedre, siger Ole Friis.

Svært at finde spillesteder i Odense

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce