Sundhed: Fysioterapibehandling i eget hjem

Sandra Ross tilbyder fysioterapibehandlinger hos folk i deres eget hjem. Foto: Hasse Frimodt

Sundhed: Fysioterapibehandling i eget hjem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fysioterapeuten Sandra Ross tilbyder hurtig hjemmebehandling

Sandra Ross fra Hestehøjvej 103, Højby, er indehaver af Fysoglindring V. fysioterapeut Sandra Ross. Sandra er privatpraktiserende fysioterapeut med eget ydernummer til at dække palliativ fysioterapi. Hun er en del af det palliative netværk af fysioterapeuter i Region Syddanmark, hvor Sandra dækker Odense. - Jeg har været uddannet fysioterapeut siden 2005.

Jeg har erfaring med kommunal genoptræning, vedligeholdende træning og hjemmetræning indenfor voksenområdet. Ligeledes har jeg som privatpraktiserende været tilknyttet en klinik som hjemmebehandler. En årrække har jeg arbejdet med børn i egne hjem, specialskoler og børnehaver.

Og nu tilbyder jeg hurtig hjemmebehandling til dem, der prioriterer deres ressourcer ved at lade fysioterapeuten komme hjem til dem, fremfor at skulle møde frem i en klinik.Via mit arbejde indenfor det palliative netværk har jeg opbygget en erfaring som mobil fysioterapeut. Jeg kender til Odense kommune og kender til læger, sygeplejesker, sosu personale, terapeuter og hjælpemidler. At have et tæt tværfagligt samarbejde omkring den enkelte patient, er et vigtigt element i behandlingen, siger Sandra Ross.

Fysoglindring V. fysioterapeut Sandra Ross
Fysoglindring V. fysioterapeut Sandra Ross

Hestehøjvej 103

Indehaver: Sandra Ross

Hjemmeside: www.fysoglindring.dk

Facebook: Fysoglindring

Arbejdsplads i folks hjem

Sandra Ross tilbyder som mobil fysioterapeut træning - manuel behandling, massage, lungefysioterapi, smertelindring, vurdering af behov for hjælpemidler, akupunktur, afslapning og visualisering, samt hun kan give en målrettet behandling mod gener/senfølger efter brystkræft.

- At have sin arbejdsplads i folks hjem, stiller andre krav til mig som fysioterapeut. Det er vigtigt, når jeg har familiens hjem som arbejdsplads at kunne vise empati og forståelse, samtidig med at jeg skal forholde mig professionelt til familiens situation. Jeg er vant til at have de pårørende som tætte og medinddragede samarbejdspartnere for at kunne afdække behovet og derved give den nødvendige indsats. Det er for mig fysioterapi praksis, og falder mig naturligt.

En god behandling indeholder for mig b.la.: En grundig udredning af patientens funktionsniveau for derved at kunne tilrettelægge en behandling, som indeholder f.eks. smertelindring, lungefysioterapi, mobilisering samt funktionstræning. Et overordnet mål for behandlingen med fysioterapi er for mig, at fremme livskvaliteten for den enkelte patient. For mig er det naturligt at opsøge ny viden og inspiration gennem efteruddannelse og mødet med andre fagfæller og faggrupper. Jeg ser udfordringer som en positiv anledning til refleksion over egen formåen og videre udvikling. Derfor supplerer jeg løbende med relevante kurser, temadage og videreuddannelse, siger Sandra Ross.

Hvem kan modtage behandling?

Hvem kan modtage gratis palliativ fysioterapi: Alvorligt og uhelbredeligt syge, som har brug for lindrende fysioterapi i eget hjem (ikke på plejehjem) kan ved egen læge eller sygehuslæge få en henvisning til gratis palliativ fysioterapi, når der forelægger en terminalerklæring fra læge eller sygehus. Ved ansøgning til hjemkommunen, kan man søge om at få dækket patientudgiften til behandlingen. Der er ikke diagnose- eller alderskriterie for at få en henvisning til palliativ fysioterapi. Alvorligt syge (f.eks. cancer, forskellige lungesygdomme, ALS og hjertesygdomme) uanset alder eller diagnose med behov for palliativ fysioterapi kan opnå lindring.

Almindelig fysioterapi i eget hjem: Du kan også modtage behandling i dit hjem uden at være alvorligt syg mod egenbetaling og springe ventelisterne over. Behandlingen tager udgangspunkt i, hvad din problemstilling er. Du kan modtage behandling i hjemmet både med og uden henvisning fra din læge. - Man kan som medlem af Sygeforsikringen Danmark få tilskud til behandlingerne i eget hjem, dog får man ikke dækket kørslen, siger Sandra Ross

Sundhed: Fysioterapibehandling i eget hjem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce