Stueetagen står stadig spøgelsestom i Vesterport

Tomt ser der ud, tomt er der i stueetagen i Vesterport-byggeriet.
Foto: Nils Mogensen Svalebøg

Stueetagen står stadig spøgelsestom i Vesterport

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

UDLEJNING: Skanska i forhandling med stor lejer, afklaring inden jul

CENTRUM: Lokalerne i stueetagen i det nye Vesterport-byggeri står fortsat spøgelsestomme hen.

Her skulle det have summet af liv og aktivitet med op til 23 nye, spændende butikker.

Men her et par måneder efter åbningen er der stadig kun endeløse rækker af glasfacader med absolut ingenting bag de låste døre.

Nogle steder er der sat forhæng op, andre steder forsøger plakater for de to eneste aktiviteter i centret, biograferne og motionscentret, at bryde monotonien i de store glaspartier.

Cinemaxx lokker med massevis af film i de syv sale fra ved middagstid, mens Form&Fitness i denne tid har tilbud om gratis prøvetimer i weekenden.

Vesterport åbnede i begyndelsen af september.

Allerede i august lod projektudviklingschef Peter Mahony forstå, at der "inden længe" blev indgået lejeaftale med en dagligvarebutik, og flere andre lejere ville følge efter. Her to en halv måned efter åbningen står langt det meste af stueetagen stadig gabende tom og tavs.

Kun en billetsælger fra Cinemaxx og motionscentrets shop i den modsatte ende af centret antyder, at der overhovedet drives forretning i det store kompleks.

- Vi forhandler fortsat med en stor lejer, og jeg forventer, forhandlingerne falder på plads inden jul, siger Peter Mahony, projektudviklingschef hos Skanska Danmark A/S på Fyn.

Skanska har bygget hele Vesterport-komplekset.

En stor og flere små

Tidligere var det planen at leje lokalerne ud til godt 20 mindre butikker, men nu tegner sig et billede af én stor lejer til det meste af arealet plus en håndfuld mindre lejemål.

Hvis det altså går, som Peter Mahony regner med.

Han vil ikke sige noget om, hvad der mangler i forhandlinger, fordi "vi forhandler ikke gennem avisen." Og han vil ikke sige konkret, hvilken branche det drejer sig om, men afviser heller ikke, at det stadig kan være aktuelt med en dagligvareforretning.

- Vi vil gerne vente på den rigtige lejer. Med Vesterports placering for enden af gågaden til Kongensgadesiden skal det være en lejer, der i sig selv er attraktiv, og som kan trække kunder til, forklarer han.

- Kongensgade er jo ikke færdig som gågade endnu på det sidste stykke, og vi har hele tiden gerne villet time udlejningen, sådan at det kom til at passe sammen, tilføjer Peter Mahony og afviser, at det er et problem for Skanska, at lejemålene for stueetagen fortsat ikke er på plads.

Både Form&Fitness og Cinemaxx har indgået lejemål på mere end ti år, bekræfter han.

Stueetagen står stadig spøgelsestom i Vesterport

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce