Unge mennesker efterspørger jazz. Derfor går studenterhuset med i Vinterjazz

Centrum: Som noget nyt er Studenterhus Odense med på listen over spillesteder under dette års Vinterjazz, der finder sted fra fredag den 5. til søndag den 28. februar.

Jazzmusikken har været efterspurgt af gæsterne i Studenterhuset, og Vinterjazz-deltagelsen er startskuddet til endnu flere jazzkoncerter i foråret, fortæller Studenterhus Odense i en pressemeddelelse.

- Sidste år spillede vi flere jazzkoncerter, ofte i samarbejde med Syddansk Musikkonservatorium. Det viste, at der er en efterspørgsel. Da chancen kom for at komme med i den landsdækkende Vinterjazz, var det oplagt at spørge de musikstuderende, om de havde lyst til at lege med, fortæller Anja Følleslev, der er leder af Studenterhus Odense.

Programmet for Vinterjazz i Studenterhuset bliver en blanding af professionelle jazzbands og studerende fra konservatoriet i Odense.

Planen er, at Vinterjazz skal kickstarte Studenterhusets mål om at blive kendt som et jazzspillested.

Det bliver i alt ni Vinterjazzkoncerter på Studenterhuset - og alle, på nær to, er gratis.

På programmet er blandt andet Studenterhusets Jazz Jam den 11. februar - et koncept, som i foråret bliver gentaget flere gange månedligt.

Studenterhuset, der ligger centralt i Odense i det såkaldte latinerkvarter ved Brandts Klædefabrik, havde sidste år 58.000 besøgende og er skabt i et samarbejde mellem Odense Kommune og byens uddannelsesinstitutioner.

Programmet for Vinterjazz kan ses på www.jazz.dk.

Studenterhus Odenses program for vinterjazz:

http://bit.ly/1PPBI8D.

  • Michael Bager

    Af:

    Jeg er politisk reporter på Odense-redaktionen med fokus på byrådet og løfter mange andre Odense-historier - med et lille sidespeciale i parkeringsforhold. Droppede efter eget ønske en plads i bladets ledelse for at blive aktiv reporter. Golf er en stor fritidsinteresse, og når der er tid, skriver jeg om emnet - både om lokale forhold og golf på verdensplan. Jeg er gift og har to voksne børn.