Venstre og DF: - Det er godt og effektivt at bruge moderne teknologi. Socialdemokrat: - Demokrati er noget andet end erhvervsliv.

Odense: Når byrådspolitikere ikke kan være til stede til udvalgsmøder i Odense, bliver det mere og mere almindeligt at bruge Skype, hvor en politiker et eller andet sted i verden er med i mødet i billed og på lyd - men ikke fysisk.

Det skriver Fyens Stiftstidende mandag.

Den stadigt hyppigere brug af Skype er der opstået en vis strid om i Odense Byråd. Ikke mindst socialdemokrater er til - og uden for citat - utilfredse med, at brugen af Skype bliver mere og mere hyppig. Der mumles i krogene om, at det er ved at tage overhånd, skriver avisen.

I 2015 skete det i 18 tilfælde, og alle gange var det borgerlige politikere.

Læs mere i Fyens Stiftstidende mandag eller på www.mitfyn.dk.

  • Michael Bager

    Af:

    Jeg er politisk reporter på Odense-redaktionen med fokus på byrådet og løfter mange andre Odense-historier - med et lille sidespeciale i parkeringsforhold. Droppede efter eget ønske en plads i bladets ledelse for at blive aktiv reporter. Golf er en stor fritidsinteresse, og når der er tid, skriver jeg om emnet - både om lokale forhold og golf på verdensplan. Jeg er gift og har to voksne børn.