Søstre har gjort drøm til virkelighed

Alice Fogh har sammen med sin søster Gitte Lemhøfer åbnet Strauss Skrædderi på Vesterbro 46. Strauss Skrædderi beskæftiger sig med alt indenfor skrædderi og syning og for ni år siden startede de to søstre Strauss Skrædderi i Vejle og i marts 2016 åbnede de Strauss Skrædderi i Kolding.

Butikkerne i Odense

- Vi syr allerede for en del tøjbutikker i Odense City og Rosengårdcenteret. Vi henter og bringer tøjet. Men turene frem og tilbage fra Vejle til Odense har vi nu kørt et års tid. Det har fungeret ganske godt. Men vi har nu fundet et godt lokale i Odense, fordi vi ønskede at skabe en bedre service for de nuværende kunder, så vi i fremtiden kan tilbyde dag-til-dag-levering og express-service. Da lokalet på Vesterbro overfor Føtex blev ledigt, var vi ikke i tvivl om, at det skulle være her, vi åbnede Strauss Skrædderi i Odense. Og jeg glæder mig sammen med min søster og personalet til at tage imod nye og gamle kunder, private såvel som erhvervskunder. Vi tilbyder skrædder hjælp til alle, og vi glæder os nu til at udleve vores drøm om nye eventyr i Odense, siger Alice Fogh.

Strauss Skrædderi

Strauss SkrædderiVesterbro 46

Ejere: Alice Fogh og Gitte Lemhøfer

Strauss har idag 6 afdelinger (København, Lyngby,  Århus, Odense, Vejle og Kolding) Alice og Gitte ejer de tre beliggende i Odense, Vejle og Kolding.

Strauss har over 500 faste erhvervskunder

Facebook: Strauss Skrædderi Odense

Hjemmeside: www.strauss.dk

 

 

Tilretninger

Strauss Skrædderi er et af landets førende skrædderier, når det gælder tilretninger. Men der kan være mange andre gode grunde til at besøge skrædderierne i Kolding, Vejle, Odense, Aarhus og København.

Genbrug og reparationer

- Smid væk kulturen er på retur, og folk er blevet meget bedre til at genbruge og reparere deres tøj, siger Alice Fogh.- Generelt oplever vi en stor kreativitet hos vores kunder, når de kommer ind med deres brugte eller nye tøj. De fleste af vores opgaver består af tilretning af jakkesæt, overtøj og kjoler til både hverdag og fest. Har man f.eks. arvet en kjole med affektionsværdi, som bare ikke passer. Eller er man faldet over et godt tilbud på nettet, hvor man ikke har kunnet prøve tøjet, så kan et besøg hos os være nødvendigt. Vi kan lave de små tilretninger, der skal til, for at tøjet sidder perfekt. - Så kig ind med dine bukser, bluser, sengetøj, håndklæder, hynder, pelse og meget andet, og lad os være med til at gøre disse ting brugbare for dig, siger Alice Fogh og tilføjer, at Strauss Skrædderi udelukkende har uddannede skræddere i deres afdelinger, samt relevante, moderne industrimaskiner til f.eks. pelse og læder.

Smid væk kulturen er på retur, og folk er blevet meget bedre til at genbruge og reparere deres tøj

Alice Fogh

Brudekjoler og jakkesæt

- Mange tror, det er dyrt at gå til skrædderen. Men i kraft af vores størrelse og erfaring tilbyder vi en lang række tilretninger til faste lave priser. F.eks. kan man få rettet en brudekjole eller et helt jakkesæt for mellem 400 kr og 800 kr. I betragtning af hvor stor forskel det gør, når tøjet pludselig sidder perfekt, må det siges at være en beskeden investering, siger Alice Fogh.

  • Af: