Stort e-sport event i Odense slår alle rekorder

Finalerne i Pro League CS:GO Season Six Finals, som Odense var værtsby for i weekenden, slår rekord i at være den hurtigst sælgende finale nogensinde. Foto: Peter Leth-Larsen

Stort e-sport event i Odense slår alle rekorder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det store e-sport event, der udfoldede sig i Sparekassen Arena Fyn i weekenden, slår flere rekorder i forhold til tidligere finaler i Counter-Strike. 388.000 så med online, og mere end fire millioner timer er blevet streamet fra finaledagene.

Odense: Rekordmange så med, da de 12 bedste professionelle Counter-Strike hold spillede finaler i CS:GO Pro League i Sparekassen Arena Fyn i weekenden. 388.000 så med online, hvilket er 95 procent flere i forhold til forrige finale i Dallas i juni sidste år. 

Da det tidligere på året blev offentliggjort, at den store e-sportsturnering kom til Danmark, var det med en blandet modtagelse, men folk i branchen har rost det store arrangement og Odense som finaleby. 

Odense kan da også prale med at være den by med det hurtigst antal solgte billetter til en ESL CS:GO Pro League Final nogensinde. Ugen op til finalen var der udsolgt på hele fronten både af partout-billetter til alle tre finaledage og enkeltdagsbilletter - og finaledagene var ikke kun populære i Danmark. Over fire millioner timer er blevet streamet fra 27 livestreams på 18 forskellige sprog. 

Danmark var også repræsenteret med de verdenskendte hold Astralis og North. Men et sygdomsramt Astralis-hold nåede ikke videre, og det samme måtte North melde ud efter de indledende kvalifikationskampe.

Odense Kommune har over tre år investeret 10,5 millioner kroner i e-sportsturneringen, der ikke er set større i Danmark. Og odenseanerne kan forvente nye store e-sportsturneringer i vinteren 2018 og 2019. Hvilke vides ikke endnu. 

Stort e-sport event i Odense slår alle rekorder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce