Stor pizzakæde slår sig ned i Tarup Center

Domino's Pizza skilter selv ganske tydeligt med, at de er på vej ind i det tidligere posthus ved Tarup Center, som centerets ejer, Karsten Bill Rasmussen, også ejer. Foto: Rune H. Blichfeldt.

Stor pizzakæde slår sig ned i Tarup Center

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

For første gang afsløres det nu, hvor Domino's Pizza åbner den ene af sine planlagte restauranter i Odense. Pizza-kæden er ved at indrette sig i det gamle posthus ved Tarup Center.

I februar kunne Fyens Stiftstidende løfte sløret for, at en af verdens største pizza-kæder, Domino's Pizza, er på vej til Odense. Det oplyste firmaet selv på Facebook.

Få dage efter udsendte Domino's Pizza en pressemeddelelse, hvor det blev bekræftet, at der er planer om at åbne ikke én, men to restauranter i Odense. En i centrum og en i den nordvestlige del af byen, fremgik det, men uden nærmere angivelse af hvor.

Men nu står det så klart, at den ene af restauranterne skal åbne i det gamle posthus ved Tarup Center.

Domino's Pizzas logo er blevet placeret på toppen af bygningen, og arbejdet med at indrette restauranten er i gang. Det bekræfter centerchef i Tarup Center, Kim Lynbech.

- Det kommer til at ligge i stueetagen af den bygning, hvor det gamle posthus lå, siger han.

Hvornår åbner de?

- Det tør jeg ikke udtale mig om, men de i gang med at bygge lidt om.

Håber på Domino-effekt

Kim Lynbech henviser til pizzakæden for yderligere oplysninger om en åbningsdato. Avisen har fredag uden held forsøgt at få en kommentar. De, der kan udtale sig, holder påskeferie, lyder beskeden.

Ifølge centerchefen i Tarup Center er det et scoop at få Domino´s Pizza ind i centret, og han håber på det, man kunne kalde en "Domino-effekt".

Det bliver et trækplaster, tror du?

- Det gør det helt sikkert. Domino er en af de store spillere på markedet, og jeg vil betragte det som et aktiv, at de slår sig ned hos os, det er helt sikkert.

- Alt hvad der har at gøre med bespisning er i øjeblikket et aktiv, for det skaber noget kundeflow. Derudover kan jeg ikke sige så meget mere på nuværende tidspunkt.

Domino's Pizza bekræfter også selv på Facebook, at kæden er på vej i Tarup Center. Om der stadig er planer om yderligere en restaurant, som skal ligge i bymidten, fremgår der ikke noget om.

Det er 20 år siden, at Domino's Pizza åbnede den første butik i Danmark på Falkoner Allé på Frederiksberg. I dag er der 29 butikker i Danmark og mere end 600 ansatte. På verdensplan er kæden til stede i 85 lande og omkring 5700 byer.

Stor pizzakæde slår sig ned i Tarup Center

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce