Omkring klokken halv tre onsdag eftermiddag modtog Fyns Politi en melding om skyderi i Vollsmose. Flere adresser er blevet ransaget og seks personer anholdt.

Politiet var onsdag eftermiddag og aften massivt til stede i Vollsmose efter at have modtaget en melding om affyrede skud på Bøgetorvet. Det skulle være sket klokken 14.28.

Trods forlydender om det modsatte, kan Fyns Politi stadig ikke bekræfte, at der er blevet affyret skud. Undersøgelserne er stadig i gang.

Charlotte Nyborg, kommunikationsrådgiver ved Fyns Politi, fortæller til aften, at der er tale om grupperinger ude i Vollsmose, der har været oppe at toppes.

- Det er Benny Linde (politiinspektør og linjechef ved Fyns Politi, red.), der er interviewet af TV2 Fyn, hvor han fortæller, at det er grupperinger i Vollsmose, der strides, siger hun.

Fyns Politi har anholdt seks personer

I en pressemeddelelse lyder det, at Fyns Politi har anholdt seks personer i forbindelse med meldingerne om skud i Vollsmose. Det vil først torsdag blive taget stilling til, om de anholdte fremstilles i grundlovsforhør.

Politiet ønsker ikke oplyser, hvorfor de seks er blevet anholdt.

Politiet arbejder stadig på at få afklaret, hvorvidt der er blevet afgivet skud i område.

-Jeg kan bekræfte, at vi nu ved, at det er to kendte grupperinger, der har været i klammeri. Præcis, hvad konflikten handlede om, kan jeg ikke sige noget om, siger politiinspektør Benny Linde Larsen fra Fyns Politi.

Sølvgrå stationcar undersøges

Fyens.dk har været i kontakt med en lokal beboer i området, der har kunnet se noget af politiets arbejde og har filmet det. Redaktionen har set videoen, men har valgt ikke at offentliggøre den af hensyn til beboeren, da man ud fra kameravinklen kunne finde frem til, hvor han bor.

På en af videoerne ser man politiet fjerne genstande fra en sølvgrå stationcar i området. En anden bil end den, der blev kørt væk fra stedet.

Beboeren fortæller, at han har set en mand blive slæbt væk af politiet tidligere og fortæller, at han har hørt, hvad han mener, er fire skud.

Charlotte Nyborg, der er kommunikationsrådgiver ved Fyns Politi bekræfter over for Fyens.dk, at man har undersøgt en sølvgrå stationcar. Hun kan dog ikke bekræfte, om der er affyret skud, eller om en person er fjernet af politiet.

Flere adresser ransages

Klokken 17.47:

Fyns Politi oplyser, at flere adresser i Odense-bydelen Vollsmose bliver ransaget i forbindelse med den aktuelle situation i området. En personbil er desuden kørt bort til tekniske undersøgelser.

Klokken 17.42:

Politiet har sendt en masse betjente og en hund ind i en lejlighed i et af de lave huse i Bøgeparken for at gennemsøge den, fortæller Fyens.dk's reporter Rune Blichfeldt.

Skud stadig ikke bekræftet

Trods forlydender om det modsatte, kan Fyns Politi stadig ikke bekræfte, at der er blevet affyret skud. Undersøgelserne er stadig i gang, oplyser Charlotte Nyborg, kommunikationsrådgiver hos Fyns Politi, klokken 17.10

Sort sæk bæres væk og Mercedes fjernes

Klokken 17:

Rune Blichfeldt fra Fyens.dk er på stedet og fortæller, at en gruppe kriminalbetjente bar en stor, sort sæk væk. Sækken kom nede fra de lave huse i Bøgeparken.

I øjeblikket er en sølvgrå Mercedes ved at blive bugseret op på en vogn fra Dansk Autohjælp. Bilens ruder er knuste, årsagen er endnu ukendt.

Video: Mercedes fjernes

Stor menneskemængde ved børnehave

Klokken 16.30:

Fyens.dk's reporter på stedet, Rune Blichfeldt, beskriver sitautionen således:

- Der er en stor menneskemængde nede ved børnehaven i bunden af Bøgeparken. Det er også her, politiet er mest massivt til stede. Så det virker som om, at det er her, der er foregået noget, siger han.

Hverken betjente på stedet eller Fyns Politis vagtchef har mere at oplyse om sagen i øjeblikket.

Tidligere udtalte vagchefen:

- Vi har modtaget en melding om, at der er affyret skud derude. Vi er nu ude for at undersøge, om det har hold i virkeligheden. Da det er et specielt arbejdsområde, så er vi massivt til stede derude, siger Erik Skov, der er vagthavende ved Fyns Politi.

Fyens.dk følger sagen.


Mere om emnet

Se alle
1
Stor billedserie: Se politiets aktion i Vollsmose

Stor billedserie: Se politiets aktion i Vollsmose

39
42 kilo: Fisfis-søn fængslet for hashdepot fundet i Vollsmose

42 kilo: Fisfis-søn fængslet for hashdepot fundet i Vollsmose

11
Razzia efter muligt skyderi: 40 kilo hash fundet i Vollsmose

Razzia efter muligt skyderi: 40 kilo hash fundet i Vollsmose