Støjplagere kan få musikanlægget konfiskeret


Støjplagere kan få musikanlægget konfiskeret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SOMMER-MUSIK: Politiet må mange gange i døgnet rykke ud for at få skruet ned for stereoanlæggene
ODENSE: Er man til høj musik for åbne vinduer, risikerer man at få sit anlæg konfiskeret af politiet.

Netop i denne tid må politiet flere gange i døgnet komme musikstøjplagede beboere til hjælp, fordi de bor dør om dør med en, der spiller høj musik.

I første omgang kommer der en pæn henstilling. Sker det igen, vanker der en bøde. Og hvis det stadig ikke hjælper, kan politiet slet og ret konfiskere musikanlægget.

- Der står direkte i politivedtægten, at man ikke må spille for åbne døre og vinduer. Så kan vi stange bøder ud, og så kan vi komme derud, at hvis de fortsat spiller højt, kan vi for at stoppe det konfiskere anlægget, siger vicepolitikommissær Poul Erik Overvad, Odense Politi.

Bassen er det værste

Det er især dunkende baslyde, som forplanter sig i etage ejendomme, og som gør det til et støjhelvede for de øvrige beboere.

- Vi må tage højere hensyn til omgivelserne, og indimellem tage det drastiske skridt at inddrage anlægget, siger Poul Erik Overvad.

Politiet vurderer hver gang, om der er tale om en enkelt fest, eller om det er den samme person, som gang på gang støjplager omgivelserne.

- Så sent som for få dage siden fik jeg en skriftlig anmeldelse fra en kvinde, som er nabo til en ungersvend, der spiller høj musik døgnet rundt, siger han.

Støjplagere får generelt aldrig at vide, hvem der har anmeldt dem til politiet.

Vil undgå nabokrig

- Vi vil helst ikke starte en ny nabokrig, så det gør vi bevidst ikke. Folk skal kunne ringe til os, uden at blive hængt ud, siger Poul Erik Overvad.

Støjplagere kan få musikanlægget konfiskeret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce