Stjernerne samler Vollsmose


Stjernerne samler Vollsmose

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

VOLLSMOSE: - Vollsmose er styrket og den positive udvikling skal fastholdes og forbedres, siger Christian Frederiksen og Jacob Vestergaard fra den styregruppe, der 9. september nok en gang har sat gang i en stjernespækket sports- og underholdningsdag i Vollsmose.

Brian og Michael Laudrup har tidligere spillet på B1909's grønsvær på et superoldboyshold, og de stiller op nok en gang. Det bliver i selskab med John "Faxe" Jensen, Flemming Poulsen og andre af de store fra EM-holdet 1992.

Hårde modstandere

Modstanderne bliver et fynsk mandskab, der tæller et par absolutte fodboldikoner.

Tidligere landstræner Richard Møller Nielsen lægger taktik og coacher fynboerne, og tidligere OB-målmand Lars Høgh vil gøre, hvad han kan for at holde buret rent for de laudrupske tryllerier.

- Det er væsentligt, at vi laver ting, som giver Vollsmose god medieomtale. Det har stor betydning, at et sådant superarrangement trækker folk til, som ikke bor i Vollsmose, lyder det fra arrangørerne.

Sportsstjernerne er selvfølgelige trækplastre, men kulturelt byder dagen også på opførelse af Vollsmose Symfonien. Det sker på Mulernes Legatskole med deltagelse af Odense Symfoniorkester, der på dagen ledes af Frank Hallsestrøm.

I den folkelige ende er Rock Nalle på plænen med sit band kl. 20.

Også Vollsmoses egne beboere er i aktivitet på banerne. Ved middagstid er der skolefodbold, og sidst på eftermiddagen, umiddelbart før fodboldstjernerne kommer på banen, er der finalematch mellem Vollsmose-parkerne.

I forsalg koster det 80 kroner for voksne at være med til superarrangementet, som det kaldes.

Børn under 14 år slipper med en tyver. Men så skal man også sørge for at få billetter i forsalg.

Stjernerne samler Vollsmose

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce