Stige Håndboldklub: Krænkelser af piger kom helt uventet

Den 55-årige tidligere pædagogmedhjælper var i en årrække træner hos Stige Håndboldklub, hvor han har krænket flere piger. Det har chokeret klubben, at det kunne finde sted. Arkivfoto: Scanpix

Stige Håndboldklub: Krænkelser af piger kom helt uventet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

  • Den dømte pædagogmedhjælper var i en årrække træner hos Stige Håndboldklub, hvor han også er dømt for at have krænket unge piger.
  • Klubben anede intet om hændelserne, da hverken trænere eller forældre henvendte sig om mistænkelige forhold.

Siden 2013 har Niller Bo Knudsen ikke arbejdet som træner hos Stige Håndboldklub, men i december blev den 55-årige dømt for krænkelser af små piger, mens han var træner i klubben.

Formanden for klubben, Mogens Henriksen, er ked af hændelsen. Klubben har ikke haft nogen anelse om, at det fandt sted.

- Vi synes, det er rigtig synd for de børn og forældre, det er gået ud over. Havde vi på nogen måde kunnet hjælpe ved at vide noget, så havde vi gjort det, fortæller han.

Ingen forældre eller børn har henvendt sig til klubben i perioden, hvor krænkelserne har fundet sted. Derfor kom det også som et chok for klubben, at det havde foregået i så lang tid og omhandlede så mange børn.

Set i bakspejlet mener Mogens Henriksen ikke, at klubben har kunnet gøre mere for at fange ham.

- Når han har kunnet snyde så mange igennem så lang tid, så kan jeg ikke se, at vi har kunnet gøre noget anderledes, siger han.

To trænere sammen

Håndboldklubben sørger hver gang for at indhente børneattester hos dem, som ansættes som trænere, men Mogens Henriksen pointerer, at de ikke kan bruges til noget, før personen er dømt. Derfor har klubben andre forholdsregler for sine trænere.

- Vi sætter nye trænere sammen med ældre trænere, og vi er sikkert mere opmærksomme nu end tidligere - det sker helt ubevidst. Og vi vil holde endnu mere øje med det fra nu af, fortæller Mogens Henriksen.

- Vi holder møder med vores trænere jævnligt, og jeg tror, alle i vores område er mere obs end tidligere, siger han.

Stige Håndboldklub: Krænkelser af piger kom helt uventet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce