Tredje medlem fra Swedish House Mafia lukker torsdagen på Tinderbox Festivals elektroniske scene

Odense: Sidste år lukkede svenske Axwell Ingrosso Tinderbox med et brag lørdag aften, og når førstedagen af Tinderbox Festival 2016 klinger af, bliver det deres ven og det tredje medlem fra Swedish House Mafia, der får æren.

Den græskfødte dj Steve Angello lukker Magicbox torsdag. Han er en af grundlæggerne af den svenske dj-kultur og startede allerede som 12-årig med at fusionere hip-hop, breakbeats og 70-klassikere.

Den internationale karriere kickstartede i 2004 med hans remix af Eurythmics klassikeren "Sweet Dreams" og ikke mindst Robin S klassikeren "Show Me Love".

Steve Angello får desuden selskab af følgende navne: Don Diablo, Av Av Av, Sam Feldt og Too Many LeftHands. Allerede offentliggjorte RL Grime har meddelt, at han må aflyse sin optræden til sommer på grund af et engagement i Las Vegas.

- Vi er utroligt glade for at få Steve Angello på Magicbox-programmet. Det bekræfter vores ønske om at hæve barren, når vi opjusterer områdets kapacitet og indhold generelt. Offentliggørelsen af disse fem artister markerer startskuddet for en travl Tinderbox-måned, hvor den resterende del af vort fantastiske program offentliggøres, siger festivalchef Brian Nielsen.

  • Michael Bager

    Af:

    Reporter på Odenseredaktionen, musikredaktør og flittig skribent til rejsemagasinet Siesta. Født i Aars, Himmerland, i 1977 og bosat på Fyn siden 2004. Har kone, der er læge på OUH, samt to døtre. Jeg er glødende AaB- og Arsenalfan, men hepper på OB i alle kampe, hvor de ikke møder nogen af de nævnte hold. Jeg elsker alt fra hiphop og heavy til punk og rendyrket rock. Jeg har i mine 10 år på avisen interviewet musikere som Tom Jones, Robert Plant, Slash, Sinéad O'Connor, Macy Gray, Bryan Adams, Chris Cornell, Cliff Richards, Dr. John, Gavin DeGraw, James Last, Jeff Beck, Kevin Costner, Manic Street Preachers, Santana, Suede, The National og Travis m.fl. Blandt danske bands mangler jeg kun C.V.Jørgensen og Kim Larsen for at have interviewet samtlige af mine hjemlige helte.

Mere om emnet

Se alle
13
Travbane skal huse overnatning på Tinderbox

Travbane skal huse overnatning på Tinderbox

Tinderbox overgår sig selv: Forbi 23.000 solgte

Tinderbox overgår sig selv: Forbi 23.000 solgte

Frivillige satte Tinderbox' server under pres

Frivillige satte Tinderbox' server under pres