Rådmand for Beskæftigelses- og Socialforvaltningen klar til kommunalvalg næste år

Odense: Stående ovationer og klapsalver skulle der til, da Steen Møller, der til daglig er rådmand i Beskæftigelses- og Socialforvaltningen, lørdag klokken 16 blev genvalgt som de Konservatives borgmesterkandidat i Odense.

Det skete ved parties ordinære generalforsamling, der fandt sted i Fynsk Erhverv på Albani Torv.

Valget betyder, at Steen Møller bliver partiets borgmesterkandidat ved kommunalvalget i november 2017.

- Det var ikke svært - og nok heller ikke overraskende - for de fleste, at vi ville genvælge Steen, men jeg vil alligevel sige, at der ikke bare er tale om en fremskrivning, vi har virkelig snakket visioner og fundet, at han er skarpere end nogensinde, siger partiformand Lars Bendix.

Visioner, som Steen Møller kommer ind på i sin tale, der afviser, at bare fordi spidskandidaten er på plads, er valgkampen ikke i gang endnu.

- Torsdag i sidste uge var der præcis 22 måneder til valget, så længe kan hverken borgere eller politikere holde ud at være i gang, siger Steen Møller, der hellere vil bruge de mellemliggende måneder på at løse nogle af de store opgaver, Odense har.

- Nu kan vi se den positive effekt af byomdannelsen både herhjemme og i udlandet, og det skal udnyttes til at gøre noget ved at fokusere på ledigheden, siger han.

Tiden frem til valget skal Steen Møller også bruge på at sammensætte det stærkeste konservative hold, så partiet kan forsøge at vinde nogle af de kandidater tilbage, de mistede ved sidste valg.

- Jeg tror, befolkningen kan se forskel på lokal- og landspolitik og husker de resultater, vi står for, siger han.

  • Michael Bager

    Af:

    Uddannet journalist fra DjH, ansat på Fyens Stiftstidende siden 1997 og senest tilknyttet Kultur- og Odense-redaktionen.