Sporarbejde på Østre Stationsvej starter mandag

Sådan kommer der til at se ud foran OBC, når letbanen er færdigbygget.

Sporarbejde på Østre Stationsvej starter mandag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Klargøring til letbane får konsekvenser for trafikken foran Odense Banegård Center

Centrum: På mandag begynder kommunen at fjerne helleanlæg og træer på Østre Stationsvej. Herefter skal forsyningsselskaberne flytte rør og kabler - et arbejde, der varer frem til december 2017.

Der skal både flyttes kloak-rør og varmerør samt el- og it-kabler. Flere forsyningsselskaber arbejder på strækningen samtidig, og arbejdet vil have konsekvenser for trafikken.

Under letbanearbejdet vil der fortsat være kørsel for biler i begge retninger, men der vil i perioder blive indsnævringer til tre og to spor. I kortere perioder vil der være ekstraordinært gravearbejde, f.eks. hen over en aften eller en weekend, og det vil føre til midlertidige vejlukninger.

- Vi er helt bevidste om Østre Stationsvejs betydning for afviklingen af trafik i centrum, siger Lars Scheuer, der er projektchef med ansvar for ledningsflytninger hos Odense Letbane P/S:

- Men vi vil bestræbe os på at holde så meget som muligt af vejen åben, når det kan lade sig gøre.

Beboere i området vil altid have adgang til bolig, ligesom erhverv og butikker har adgang for kunder og vareindlevering, oplyser kommunen. Vejen foran OBC vil desuden være fuldt tilgængelig for cyklister og fodgængere.

Påvirker bustrafikken

Til gengæld får arbejdet konsekvenser for bustrafikken. Kommunen opfordrer til, at man tager lidt tidligere hjemmefra end normalt, hvis man skal videre med bus eller tog, og oplyser, at man kan holde sig ajour om midlertidige ændringer på fynbus.dk.

Inden letbanen åbner, flyttes biltrafikken om bag banegårdscentret. Foran banegården etableres en ny plads kun for bløde trafikanter, busser og letbane. Henrik Lumholdt, der er afdelingschef for Byudvikling i Odense Kommune, oplyser, at omlægningen sker i starten af 2019.

Sporarbejde på Østre Stationsvej starter mandag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce