Spillere skakmat af regn


Spillere skakmat af regn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ingen havde overvejet risikoen for regn, da Fynsmesterskaberne i lynskak i går blev afholdt

ODENSE: Skakspillere er kendt for deres evne til altid at forudse en situation og for grundigt at have overvejet deres næste træk på forhånd.

Ikke desto mindre var der ikke taget højde for, at det nogle gange finder på at regne om sommeren i Danmark, da der i går blev afviklet Fynmesterskaber i lynskak i Odense.

Arrangementet var lagt an på godt vejr, og der blev fra morgenstunden opstillet borde for foran Brandts Klædefabrik, hvor dysten skulle udkæmpes.

De første timer gik alt efter planen med sol og tørvejr, men klokken lidt over et valgte vejrguderne det for skakspillerne helt uforudsete træk at sende mørke skyer ind over Odense, som resulterede i et kortvarigt, men kraftigt regnskyl.

Hastigt lokalebytte

I al hast måtte skakspillerne sammen med deres borde og øvrige udstyr flygte ind på Brandt Klædefabrik uden at vælte alt for mange brikker undervejs, for regnen kom midt under en runde, hvor flere stadig var i gang med at dyste. Spillerne ved et bord var så optaget af deres parti, at de fortsatte med at spille upåagtet den nye vejrsituation.

På kulturinstitutionen var personalet dog slet ikke forberedt på det pludselige indryk af skakspillere, hvoraf en del var øldrikkende og i højt humør, og der var i en periode panik at spore i ansigtet på kvinden i informationsskranken, der knapt vidste, hvad hun skulle gøre af sig selv.
Hvem vandt?
Titlen som Fynsmester i lynskak 2008 gik til storfavoritten, der tidligere har vundet titlen 14 gange. De første tre placeringer følger herunder:

1. Carsten Bank Friis

2. Jan Kuntz

3. Viggo Quist

Kilde: jesper knudsen, formand for skakklubben frem

Ingen pressedækning

Da pressen dukkede op for at skrive denne omtale af skak-arrangementet blev forvirringen total, og i starten blev journalist og fotograf forment adgang, indtil en overordnet fra Brandts Klædefabrik blev ringet op.

- Den slags skal være aftalt på forhånd, og det er det ikke, lød forklaringen.

Den overordnede fik dog givet grønt lys for både skakspillernes og pressens tilstedeværelse, damen i informationsskranken fik det meget bedre, og skakspillerne kunne i ro og mag fortsætte afviklingen af Fynsmesterskaberne. Uden yderligere uventet indblanding fra vejrguderne.

Spillere skakmat af regn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce