SVAR: Det er synd, at formanden for SF i Odense, Brian Dybro, spilder tiden på at "belære" mig om, hvad valgteknisk samarbejde betyder, efter at jeg har beskæftiget mig med politik i 50 år. Men det er typisk fra den front: Hvis man ikke kan svare sagligt på et indlæg, skyder man andre uvidenhed i skoene.

Du har heller ikke nærlæst mit indlæg 10. juli, som du forsøger at svare på 20. juli.

Jeg skrev ikke, SF bør annullere aftalen med Socialdemokraterne, men hvis dit indlæg 6. juli "Anker Boye har for mange poster", hvori du direkte skriver, at Anker Boye ikke passer sit borgmesterjob, skal være andet end en tom demonstration, kan SF blive nødt til at sætte Anker Boye stolen for døren i stedet for at optræde utroværdigt over for vælgerne.

Jeg kan af dit indlæg 20. juli ikke læse andet, end at SF har solgt sin troværdighed over for vælgerne for en rådmandspost. Du skriver, det er for at få indflydelse. Hvis du vil vide mere om, hvordan man får dette, kan du jo tage et kursus hos din partikollega, der er borgmester i Vejle. Han har skaffet sig en kæmpeindflydelse uden at miste troværdighed. Det kan altså godt lade sig gøre.
  • fyens.dk