Sommerrevy udvider med de allersidste dage

Thomas Mørk og Lars Arvad har været fast inventar i Odense Sommerrevy siden starten for fire år siden. Nu skal de spille tre ekstra forestillinger, der bringer det samlede antal op på 35. Arkivfoto: Nils Svalebøg

Sommerrevy udvider med de allersidste dage

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Odense Sommerrevy udvider onsdag med tre ekstra forestillinger. Dermed er det umuligt at udvide mere i denne sæson, hvor der i alt spilles 35 gange.

På den ene side jubler han. På den anden side, så Lars Arvad, også ærgerlig over, at han som direktør for Odense Sommerrevy ikke kan forlænge revysæsonen endnu mere. For når sommerrevyen fra onsdag klokken 12 sætter tre ekstra forestillinger, 11. 12. og 13. juni, til salg, så er det de absolut sidste ekstraforestillinger, der kan presses ind i et allerede presset program.

- Det er jo helt fantastisk, at vi sælger så mange billetter, og at vi nu sætter de sidste ekstraforestillinger til salg. Omvendt er det jo også frustrerende at vide, at vi ikke rigtig har flere muligheder nu - for hvad kunne det ikke blive til, siger Lars Arvad, der allerede har passeret 23.000 solgte billetter. Flere tusinde mere end sidste års salg.

Der er flere ting, som presser revyen. Dels er der premieredatoen i anden uge af maj, som ikke kan ligge ret meget tidligere for en sommerrevy, og dels er der sankthans i den anden ende, der heller ikke sådan lader sig flytte.

- Det kunne jo være dejligt at forlænge revyen længere ind i juni, men vi kan ikke spille længere end til den 15. juni. For der skal også være tid til at pille teltet ned og gøre pladsen klar til sankthans, siger Lars Arvad.

Med de tre nye forestillinger kommer revyen op på at spille 35 forestillinger på lidt over en måned, og det er så hårdt, at man har taget ved lære af sidste år og givet alle en ekstra ugentlig fridag.

- I år spiller vi ikke om søndagen. Det var simpelthen for hårdt sidste år kun at have fri mandag, så derfor holder vi søndagene og mandagene fri for forestillinger, for det skal også kunne fungere for alle parter, forklarer revydirektøren, der gør sig sine overvejelser.

- Når nu der er gået så godt med billetsalget indtil videre, så er det klart man gør sig nogle tanker om, hvad vi kan gøre for at vokse endnu mere. For selv om det er dejligt, så er det da også lidt ærgerligt, at vi måske har fuldkommen udsolgt, når vi når til premieredatoen.

Et sted udvider revyen dog til næste år. Det er i Aalborg, hvor Odense Sommerrevy i september 2020 afløser Cirkusrevyen med en uges forestillinger i det nordjyske.

Efter to svære år med underskud og skuffende billetsalg fik revyen for alvor hul igennem til et større publikum sidste år. Det gav sig udslag i to priser som "Årets revy" og prisen for "Bedste mandlige revyskuespiller" til Thomas Mørk. Med over 20.000 gæster blev et stort minus også vendt til et stort plus, en udvikling der ventes at give sorte tal igen i år på Engen.

Dette års revyhold består af Vicky Berlin, Sofie Lassen-Kahlke, Thomas Mørk, Niels Olsen og Lars Arvad.

Sommerrevy udvider med de allersidste dage

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce