Spejdere skal i weekenden hjælpe en prins og en prinsesse med at finde det gode eventyr igen
Odense: Prinsen Don og prinsesse Duacella har mistet det gode eventyr, og det skal spejdere fra FDF i denne weekend hjælpe med at finde.

Derfor var spejderne allerede i går rundt fire forskellige steder i Odense for at jagte det gode eventyr gennem en lang række øvelser.

Ét sted skulle de gå på stylter for at mærke, hvor svært Pinocchio havde det med at gå på sine ben af træ.

Ét sted skulle de gå på stylter for at mærke, hvor svært Pinocchio havde det med at gå på sine ben af træ. Et andet sted i Kongens Have skulle børnene se, hvor højt, de kunne komme op i vejret med mælkekasser stablet oven på hinanden.

Et andet sted i Kongens Have skulle børnene se, hvor højt, de kunne komme op i vejret med mælkekasser stablet oven på hinanden.

Det er eventyret om den fattige Hans, der sælger morens eneste ko for fem bønner. De magiske bønner bliver til en stige, der vokser op over skyerne, og den fører Hans til Kæmpens slot og alle hans skatte.

- Alle udfordringerne er bygget op omkring eventyr, og det er både til kroppen, til modet og til hovedet, siger Steen Christiansen, medarrangør af det årlige træf for FDF-spejderne på Fyn og i Trekantområdet, som i år holdes i Odense med en teltlejr på cirkuspladsen ved Christmas Møllers Vej i Bolbro.

Omkring 200 børn og 50 voksne er med i træffet, som først slutter i eftermiddag.

Læs Mere i Fyens Stifstidende
  • Fyens Stiftstidende