To 21-årige mænd kørte søndag aften galt på en firehjulet motorcykel i Odense N. Den ene døde.

En 21-årig mand er død, efter at han og en jævnaldrende mand søndag aften kørte galt på en firehjulet motorcykel, en ATV, på Strandløkkevej i Odense N.

Fyns Politi fik kort før klokken halv seks en anmeldelse om et alvorligt færdselsuheld på Strandløkkevej nord for Stige.

To 21 årige mænd var kørt galt på en ATV, der lovligt må føres på offentlig vej.

Den ene af de forulykkede kunne selv alarmere 112, og politi og redning var hurtigt fremme på stedet. Begge mænd blev hastet til Odense Universitetshospital

Skaderne på den ene mand var imidlertid så alvorlige, at han senere afgik ved døden.

De nærmere omstændigheder omkring ulykken undersøges stadig, men det ligger umiddelbart fast, at der ikke har været andre implicerede i ulykken.

Både den dræbte og den anden implicerede mand er fra Odense, og de pårørende er underrettet.

  • Schmidt_Sander_(2015)_001

    Af:

    Som nyhedschef er det mit job at igangsætte og prioritere de historier, som vi bringer på fyens.dk og i Fyens Stiftstidende. En sjælden gang imellem får jeg også tid til at komme lidt til tasterne. Jeg er uddannet som journalist i 2000 og har arbejdet som lokal- og nyhedsjournalist frem til foråret 2015, hvor jeg blev nyhedsredaktør på Fyens Stiftstidende. 1. september 2016 tiltrådte jeg jobbet som nyhedschef sammen med to andre kolleger i huset.

Mere om emnet

Se alle
Crosser-ulykke: Mads blev kun 21 år

Crosser-ulykke: Mads blev kun 21 år

Ung fynbo mister livet i trafikulykke