Søsportscenter giver op efter ministernej


Søsportscenter giver op efter ministernej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

NOK: Siden 60'erne har der været planer om et rostadion i Odense Fjord, men nu sættes der punktum

ODENSE: Folkene bag et internationalt rostadion ved Stige Ø er stadig lidt groggy, efter at brevet fra miljøminister Connie Hedegaard (K) dumpede ind hos dem.

- Vi havde regnet med, at miljøministeren skrev, hvornår hun kunne komme til Odense for at se på stedet ved Stige Ø, siger John Christensen fra "Den selvejende institution Søsportscenter Stige Ø". John Christensen sidder i bestyrelsen af Danmarks Idræts-Forbund, DIF, og er medlem af Idrættens Elite-sportsudvalg.

Sag i 30 år

I stedet gør miljøminister Connie Hedegaard det klart, at hverken hun eller økonomi- og erhvervsminister Bendt Bendtsen ser nogen grund til at åbne sagen om et rostadion i Odense Fjord.

- Vi har dårligt nået at sunde os ovenpå brevet endnu, men vi holder møde om det i næste uge i den selvejende institution. Personligt anser jeg løbet for kørt, siger John Christensen.

- I de sidste 30 år har vi haft sagen oppe med mellemrum, og lige nu troede vi, der var en chance, men med det brev må vi nok sige, at sagen er slut.

Stige Ø

- Efter min mening må vi nu desværre glemme idéen om et rostadion, og så koncentrere os om arbejdet med at omdanne Stige Ø til et sted, hvor der også kan foregå mange forskellige sportsting, siger John Christensen.

Det er kommunens tanke at en kombineret idé- og arkitektkonkurrence skal komme med forslag til, hvordan den cirka 54 hektar gamle losseplads kan få et miljømæssigt og oplevelsesmæssigt løft og genopstå som et unikt natur- og fritidsområde.

Den gamle losseplads vil være klar til aflevering i løbet af 2005, så derfor er man nu i gang med at planlægge fremtiden for øen.

Mange foreninger er kommet med ønsker til aktiviteter på Stige Ø, hvor der i forvejen ligger sejlklub og kajakklub i starten af øen.

Søsportscenter giver op efter ministernej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce